Into The Source

Locatie:
Specialisme:  

Zwolle
Internet

Into The Source is een Digital Agency die gelooft in de overtuigingskracht van digitale ervaringen. Het bedrijf maakt digitale, vooruitstrevende en meetbare belevenissen. Zo helpen zij doelstellingen te behalen, via elk type device.

Achtergrond informatie

Door middel van creativiteit, data, kennis en kunde laat Into The Source organisaties, merken en bedrijven groeien.

Om van een bezoeker een loyale en waardevolle klant te maken, moet je volgens Into The Source weten wat werkt en wat niet. Daarom loopt data als een rode draad door hun processen. Zonder data ben je volgens het bedrijf immers gewoon iemand met een mening.

Ze zijn overtuigd van een full service benadering. Geen tijdelijke en snelle aanpak, maar een proactieve, resultaatgerichte werkwijze met de focus op de lange termijn.

Full service is voor het bedrijf meer dan een team vol in-house specialisten. Ze geloven in de kracht van commitment. Kritisch kunnen zijn wanneer dat moet, en ondersteunend wanneer dat hoort. Dat verwachten zij andersom ook, want zo halen zij het beste in beide partijen naar boven.

Into The Source werkt onder andere samen met MT Integraal, PEC Zwolle en De Bruin Architecten.

De expertises van het bedrijf zijn: application development, media, technology, marketing, creativity, strategy, mobile web, design, webdevelopment en Version Management

Bedrijfscultuur

Met een team van meer dan 20 medewerkers creëert Into The Source vooruitstrevende belevenissen en helpen ze doelstellingen te behalen. Daarvoor ontwikkelen ze online interacties die niet alleen blijven hangen, maar ook conversie opleveren. Dat doen ze met een team van designers, developers, creatives en online marketeers die nauwgezet de technologische ontwikkelingen in hun vakgebied volgen en trends zetten.

Bij Into The Source vragen ze veel van hun werknemers en geven daarom ook veel in return. Naast een passend salaris, een uitstekende lunch en reiskostenvergoeding hebben ze jou ook nog het volgende te bieden; een eigen laptop of desktop en een fijne werkomgeving binnen een gezellig en informeel team in een groot kantoorpand in het zuiden van Zwolle.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist