TOP WERKGEVER: Integrace

Integrace BV ontwikkelt geavanceerde web-based applicaties en standaard producten op het gebied van e-commerce, product data management, content management en infrastructuren. We realiseren deze applicaties met een relatief kleine groep talentvolle en zeer betrokken professionals.

Onze belangrijkste productlijn is ons e-commerce raamwerk Shoxl, met het bijbehorende shop-backoffice systeem Vendisto. Met deze producten hebben we grote (internationale) ambities. Andere belangrijke standaard producten zijn ons CMS systeem SiteManager, ons PIM systeem ProductManager en ons multi-channel publishing tool PrintManager.

In onze projecten baseren we ons op onze eigen productlijnen. Goede voorbeelden van ons projectwerk zijn de websites en infrastructuur voor de Nederlandse Regionale Omroepen (RegioGrid), het centrale PIM-systeem voor de ijzerwaren- en gereedschappenbranche EZ-base, en websites/backoffices zoals die voor de branche-organisatie voor Thuiswinkeliers Thuiswinkel.org.

banner

 

Recente vacatures:

senior developer .NET voor het e-commerceplatform Shoxl

Als senior developer werk je aan het uitbreiden van het Shoxl raamwerk met de componenten die in de product roadmap zijn gedefinieerd door de product owner. Je zorgt er voor dat deze componenten passen in de overall architectuur van het platform, en je bent mede-verantwoordelijk voor de bewaking en verdere uitbouw van deze architectuur. De focus in het werk ligt op de back-end.

Integrace
Integrace EINDHOVEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist