ICT Jobhouse

In de huidig tijd van snelle veranderingen ingegeven door de voortschrijdende technologische ontwikkelingen of door veranderende wetgeving, worden bedrijven nog wel eens geconfronteerd met een tekort aan gespecialiseerd personeel. Het tijdelijk invullen van deze vacatures is onze core business.

De juiste match maken en de juiste persoon op de juiste plaats is onze kracht. Naast kennis, vaardigheden en technische kwaliteiten, besteden wij veel aandacht aan de typisch menselijke eigenschappen, zoals: communicatie, empathie, aanpassingsvermogen, ambitie en eerlijkheid. Deze elementen laten we zwaar wegen bij het maken van onze keuzes bij het aanbieden van een kandidaat.

ICTJobhouse  werkt conform de NEN4400 norm om zo de betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen. 

Hierdoor kunt u als klant er op vertrouwen dat de administratieve processen en fiscale afdrachten te allen tijde correct zullen zijn.

De waarde die we leveren aan onze klanten

Zeg wat je doet – Doe wat je zegt – Toon het aan, met dit motto committeren wij ons om, niet alleen bij de aanvang van een relatie, maar ook gedurende het hele traject, onze verantwoordelijkheid te dragen. Dit geldt zowel voor klanten als voor collega’s.

Onze missie is: Breng de juiste professional naar de juiste opdrachtgever en zorg dat het naar volle tevredenheid van beiden is.

Onze kwaliteiten

ICTJobhouse  verdiept zich in haar klanten. Elke bedrijfscultuur is anders en niet iedereen past overal. ICTJobhouse  maakt de juiste match en dat geldt niet alleen voor de technische skills maar ook de soft-skills die het beste passen in de omgeving van de opdrachtgever. Communiceren is heden ten dage een noodzakelijk eigenschap. Onze collega’s zijn mondig en zullen niet schromen om uw organisatie te attenderen op verbeterpunten.

 

 

Recente vacatures:

.NET developer (Medium-Lance)

ICTJobhouse is een groeiend bedrijf en is daarom voortdurend opzoek naar getalenteerde ICT-ers (m/v). We zijn op zoek naar collega's waar we op kunnen bouwen. We belonen je drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris, een uitdagende functie en afwisselend werk, want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen onze organisatie. Onze opdrachten en klanten zijn landelijk. Voor professionals die een hogere beloning willen hebben wij de Medium-Lance constructie ingevoerd. Medium-Lance is een nieuwe-, moderne vorm van dienstverband waarin keuzevrijheid, plezier en omzetdeling de kernwoorden zijn.

.NET developer (Medium-Lance)
ICT Jobhouse ROTTERDAM

.NET developer

Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals, houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

.NET developer
ICT Jobhouse ALMERE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist