TOP WERKGEVER: HUSS

Locatie:

Alblasserdam

HUSS is een innovatieve IT partner, opererend aan de frontlinie van de technologie. Met een groeiend team van gecertificeerde professionals zijn zij jouw partner voor de ontwikkeling van websites, apps, software en hosting oplossingen. Op technisch gebied kent HUSS nauwelijks tot geen belemmering. Zij gaan door, daar waar een standaard oplossing te kort schiet.


Achtergrondinformatie

HUSS ontwikkelt, realiseert en biedt jou zowel creatieve als technisch hoogstaande oplossingen voor dat wat je in jouw hoofd heeft. Of het nu hierbij gaat om een website, een webshop of een automatiseringssysteem

Een organisatie zo groot als het moet en zo klein als het kan. Ze zijn georganiseerd in zelfsturende teams, onder de methode SCRUM. Zo heb je altijd snel een ontwikkelaar bij de hand. Samen met grote klanten, boekt HUSS resultaten die staan voor kwaliteit. 

De oplossingen van HUSS bestaan uit ERP-systemen, Apps, Websites, Webshops, Hosting, Digital Signage, E-mail, SEO en SEA.

Werken bij HUSS

Jouw werk is bijzonder en daarom werk je bij HUSS. Met jouw kennis help je IT-oplossingen naar een hoger niveau. Van complexe problemen naar simpele oplossingen. Daarnaast biedt HUSS:

  • Uitdagende, innovatieve en afwisselende projecten;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen als Lead Developer;
  • Een marktconform salaris overeenstemmend met de werkervaring en kennis;
  • Je krijgt de mogelijkheid om je Microsoft Certificeringen uit te breiden;
  • Flexibele werktijden en heerlijke koffie (of thee);
  • Deze vacature betreft een vaste aanstelling van 40 uur in de week.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist