Hocras

Hocras is een groothandel voor de horeca en grootverbruik. Vanuit een nieuw logistiek centrum in Almere worden de klanten dagelijks bezorgd met verschillende type vrachtwagens. Er wordt met eigen chauffeurs nationaal, regionaal en fijnmazige stadsdistributie gereden. Meer weten? Lees dan verder!

Hocras werken bij

Over Hocras

Hocras is begonnen in ‘t Gooi, waar in 1925 als drankenhandel met paard en wagen nog de vaten bier bij de horeca werden geleverd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een moderne en complete horeca groothandel voor food en non-food. Met het magazijn en expeditiecentrum in Almere biedt Hocras een assortiment wat bestaat uit meer dan 40.000 artikelen. Hiermee voorzien wij de horeca en grootverbruiker in de dagelijkse behoefte aan dranken, food, zowel vers, DKW als diepvries, en non-food.

Naast een uitgebreid assortiment biedt Hocras ook allerlei extra services. We verzorgen, inspireren en maken trends inzichtelijk, zodat we klanten steeds weer op nieuwe ideeën kunnen brengen. We leveren aan hotels, restaurants, cafés, cafetaria en aan verenigingen, kantoren en scholen. Voor al deze segmenten stellen wij specifieke assortimenten samen. Zo importeert onze horeca groothandel al jarenlang een exclusief wijnassortiment, aangeboden door bekende en minder bekende wijnhuizen van over de hele wereld. Kwalitatief hoog, verrassend, puur en altijd eerlijk.

Hocras kantoor

Werken bij Hocras

Bij ons kom je terecht in een team dat volop in ontwikkeling is, in een groeiend bedrijf. Het salaris wat je ontvangt is in overeenstemming met de functie en jouw niveau. Daarnaast bieden we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Geïnteresseerd? Verder bieden wij dit nog aan:

  • Laptop
  • Mogelijkheden om deels thuis te werken
  • Reiskostenvergoeding, afhankelijk van je woonplaats
  • Voorwaarden volgens de CAO Groothandel in Horecaproducten
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist