Home >
High Tech Solutions

High Tech Solutions

Een aanpak die in de hightech-wereld een bron van inspiratie werd.

Het lijkt nu moeilijk meer voor te stellen, maar het is in feite nog maar een jaar of 15 geleden dat ook de hightech-wereld oog begon te krijgen voor menselijke drijfveren,passie, emotie en verbinding. Tot dan toe was de hightech-wereld vooral een bolwerkvan instrumenteel, analytisch denken en vooral veel rationele zakelijkheid. Henk Dijkstra en Dick Diepenhorst, beiden met tientallen jaren ervaring in technische automatisering en ondernemerschap (Data Sciences, High Tech Automation, Philips en Ordina TA) bundelden hun kennis en ambitie en besloten het anders te gaan doen.

Halverwege 2006 werd High Tech Solutions opgericht; een bedrijf waarin de carrière, de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en het welzijn van de medewerker centraal stond. En met veel succes, want die aanpak bleek een inspiratiebron voor vele bedrijven. Natuurlijk is er bij High Tech ook zakelijkheid. En analytisch denken. Maar we gaan daar ánders mee om dan andere bedrijven. Voor ons staat op de eerste plaats dat mensen zich prettig voelen, vertrouwen hebben en volledig hun passie kunnen leven. Dan presteren ze beter dan wat ook. Die filosofie is in de loop van de tijd steeds verder uitgebouwd. We noemen het: Human DNA. Want voor High Tech is het enorm belangrijk dat je helemaal in je element bent op je werkplek. Dat je je passie kunt leven. En dat je potentieel, je totaal aan capaciteiten maximaal de ruimte krijgen. Want jouw passie is de verbindende factor tussen jou, ons en de klant. En daarmee de sleutel naar je succes.
 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij High Tech Solutions, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. High Tech Solutions kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons