Gigantisch

Gigantisch ken je misschien wel van tv. We timmeren al zo’n 16 jaar aan de weg en verkopen inmiddels kasten, deuren, horren, lichtkoepels, trappen en keukens.

Over Gigantisch

Gigantisch staat voor goede service, scherpe prijzen en kwalitatief hoogwaardige producten. We hebben ons gespecialiseerd in nichemarkten. Wij durven te zeggen dat we heel veel verstand hebben van kasten, deuren, horren en keukenrenovatie. Alles op maat! Speciaal voor onze klanten gemaakt. Voor elk product hebben we onze eigen specialisten. Op het gebied van verkoop, inmeten en montage.

Het avontuur van Gigantisch is in 2004 begonnen op een slaapkamer. Ondertussen werken we met een enthousiast team van 35 vakmensen dagelijks aan ons Gigantische concept. Naast de handige configuratoren op onze website kunnen onze klanten ook terecht in onze drie ruime showrooms (Breda, Purmerend en Hoofddorp). We verkopen onze kasten, deuren, horren en keukenrenovatie ook in België en Duitsland.

Werken bij Gigantisch

We zijn een bedrijf met een gedreven arbeidsethos en een lokale speler in de markt. We groeien samen met ons enthousiaste team dat veel in huis heeft. Momenteel wordt er veel gemigreerd naar Blazor met .NET Core. Dit zorgt voor veel nieuw nieuwbouw.

Is Gigantisch iets voor jou? Check de vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist