Giant Fox

Locatie:

Geertruidenberg

Giant Fox is dé specialist op het gebied van software ontwikkeling. De focus van Giant Fox ligt op optimaal presteren. Die focus vertaalt zich door naar de dienstverlening, de klanten én hun bedrijfsvoering.

Software-engineering is in sneltreinvaart in ontwikkeling. Het optimaal inzetten van die kansen voor organisaties vraagt om een flexibele aanpak met gemotiveerde en slimme mensen. De medewerkers van Giant Fox, GIANTS, zijn ervaren ontwikkelaars die net zo in een project staan als in hun leven: creatief, professioneel, verantwoordelijk, oplossingsgericht en met plezier.

Giant Fox - over de organisatie

Achtergrondinformatie

Giant Fox is in 2017 opgericht door Niels Vos en Quillermo Pellicaan. Met het idee om het anders te doen. Beide afkomstig uit de software ontwikkeling, waar hun missie ontstond om consultants de stabiliteit en vrijheid te geven die ze verdienen. Consultancy gericht op échte ontwikkeling en vooruitgang voor alle partijen, in plaats van enkel 'zoveel mogelijk uurtjes' draaien. Hierdoor blijft de energie in projecten en de GIANTS hoog en zijn onnodige kosten door uitval of demotivatie minimaal. Win-win noemen zij dat!

Detacheren kan anders. Slimmer. Flexibeler en passend bij deze tijd. Detacheren gericht op échte ontwikkeling, op vooruitgang. Bij Gant Fox geloven ze dat je, om anderen te helpen met ontwikkelen, je moet beginnen bij jezelf. 

Ze bieden klanten een ruim aanbod aan dienstverlening, waaonder: app development, embedded development en web development.

Bedrijfscultuur

Het team van Giant Fox bestaat uit slimme mensen met voldoende energie, doordat ze een goede werk-privé balans hebben. Mensen met uitmuntende software kennis, omdat ze hun educatie serieus nemen. Ervaren mensen die verantwoordelijkheid pakken, voor projecten én zichzelf. 

Als je werkt bij Giant Fox heb je geen standaard arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, ruimte om jezelf te ontwikkelen en zit je nergens aan vast. Hierdoor blijft werken leuk en is de energie in projecten hoog. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en voor meer creativiteit.

Giant Fox - werken bij

Werken bij Giant Fox?

Sta jij graag aan het roer van je eigen leven? Ben je een zelfstandig software ontwikkelaar die houdt van uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid, zonder je eigen waarden uit het oog te verliezen? Bij Giant Fox kunnen ze altijd goede versterking gebruiken. Bekijk de openstaande vacatures en vind vandaag nog jouw droombaan!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist