Home >
Fresh Dynamics

Fresh Dynamics

Met Fresh Dynamics heeft u een partner, die zich richt op het verbeteren van uw bedrijfsresultaten door toepassing van op Microsoft gebaseerde technologie en de Microsoft Dynamics AX Business Solutions.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van implementaties en optimalisaties. Onze focus ligt op Handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven.

Aan de standaard Microsoft Dynamics AX functionaliteit heeft Fresh Dynamics branche specifieke functionaliteit toegevoegd voor de volgende branches:

  • AGF
  • Vis
  • Vlees


Deze branche software is ook geschikt voor andere handels- en productiebedrijven die te maken hebben met levensmiddelen en versproducten.

 

Recente vacatures:

Fresh Dynamics

Medior Dynamics AX Consultant bij Fresh Dynamics

Als Microsoft Dynamics AX Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van functionele ontwerpen op basis van de geïnventariseerde bedrijfsprocessen voor de inrichting en implementatie van de Microsoft Dynamics AX applicatie voor onze klanten. Je maakt deel uit van een projectteam waarbij je een inhoudelijke maar ook een sturende rol hebt. Daarnaast ben je voor onze klanten en voor je collega's de vraagbaak vwb. functionele vraagstukken.

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Fresh Dynamics, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Fresh Dynamics kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons