Finavista

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Management consulting

Finavista is ervan overtuigd dat door gefundeerd na te denken over wat de toekomst gaat brengen, mensen en organisaties de werkelijkheid een stap voor kunnen zijn. Met deze insteek helpen zij de doelen van hun klanten te realiseren. Op basis van businesskennis en praktijkervaring bieden ze concrete diensten en innovatieve oplossingen.

Achtergrondinformatie

Finavista is een consultancybureau dat met een team van enthousiaste specialisten dagelijks werkt aan concrete resultaten voor de opdrachtgevers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren van portefeuilles, administraties en datakwaliteit, het digitaliseren van bedrijfsprocessen en klantcommunicatie en het innoveren van producten en diensten.

Finavista is opgericht in 2003. Sindsdien hebben zij zich gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van innovatie, productmanagement (inclusief wet- en regelgeving), datakwaliteit en dataconversie. Onder de laatstgenoemde categorie vallen ook productrationalisatie en commerciële productconversies.

De opdrachtgevers van Finavista zijn financiële dienstverleners, zoals verzekeraars en pensioenuitvoerders, en bedrijven uit andere branches, zoals Supply Chain en Overheid.

De combinatie van ervaring, methodisch werken en techniek vormt de basis voor de oplossingen van Finavista. Voor een klant betekent dit dat ze met verstand van zaken, een transparante aanpak en de ISO gecertificeerde Product Life Cycle Toolbox © helpen organisatievraagstukken efficiënt op te lossen. Samenwerking staat daarbij altijd centraal. Hun oplossing is in 2012 gecertificeerd met 3 sterren en de nieuwste versie in 2015 met 4 sterren.

Bedrijfscultuur

Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij Finavesta. Daarnaast zijn hun consultants resultaatgericht, vaardig, inventief en loyaal. Deze kernwaarden zijn diep verankerd in hun genen en borgen dat zij er altijd naar streven de verwachtingen van de klant te overtreffen. Finavista is door FIRA gecertificeerd voor duurzaam ondernemen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist