Home >
eVerbinding

TOP WERKGEVER: eVerbinding

Locatie:

Woerden

EVerbinding is bezig om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine. Hun missie: een volledig automatische administratie voor iedereen.

Achtergrondinformatie

Met eVerbinding is e-factureren bereikbaar voor iedereen, ongeacht in welke branche je zit of hoe groot je onderneming is. Zo bieden ze ZZP’ers een gratis platform voor het opstellen en uitwisselen van e-facturen. Ondernemers kunnen eenvoudig e-factureren met eVerbinding via hun gebruikte financiële software. 

Daarnaast hebben ze dé perfecte oplossing voor accountancy om de volledige administratie van de klant automatisch te verwerken

Werken bij eVerbinding

Voel jij je thuis binnen een innovatieve organisatie met een enthousiast team en veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief? Kom dan bij eVerbinding werken!

Met een marktconform salaris en bonus regeling krijgen werknemers de mogelijkheid om, in een dynamische, innovatieve en Agile werkomgeving, out-of-the-box te denken en hun mening te uiten. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons