Effytool

Effytool wil organisaties helpen digitaliseren, innoveren en verbeteren. In nauwe samenspraak met onze klanten benutten we alle mogelijkheden om optimaal te werken met onze tools en het dashboard.

Over Effytool

Met de praktijkervaring en technologie van Effytool hebben onze klanten alles in huis om hun organisatie optimaal in te richten, zodat de effectiviteit en het werkplezier toeneemt. In de breedste zin van het woord: van nieuwe businessmodellen tot het verhogen van conversie en advies bij online strategie!

Alle tools van Effytool zijn gekoppeld aan het dashboard: de centrale plek voor alle informatie die onze opdrachtgevers nodig hebben. Door de look en feel van het dashboard aan elk bedrijf aan te passen creëren we een eigen organisatieplatform. Het dashboard vormt de startpagina en laat zien wat er gebeurt in de hele organisatie. Hierdoor ontstaat overzicht en inzicht. Effytool breidt periodiek, zonder extra kosten voor gebruikers, het dashboard uit met nieuwe tools.

Effytool is te gebruiken als HR-tool, legt afspraken en documenten vast, is te koppelen aan social media, zorgt voor rapportages, het beheer van foto’s, houdt leads en relaties bij enkan nog veel meer!

Werken bij Effytool

Ons team van vakmensen levert een combinatie van technologie en advies. We groeien hard en al onze code is dan ook maximaal 2 jaar oud! 
We staan voor persoonlijke begeleiding: we zijn geen leverancier, maar een samenwerkingspartner.

Wil jij het groeiende team van Effytool graag komen versterken? Reageer dan op een van onze vacatures. We leren je graag kennen!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist