TOP WERKGEVER: Dotcontrol

Locatie:


Rotterdam

DotControl Webbased Solutions, is een webdevelopment bedrijf, gespecialiseerd in website en (mobile) web-application development, event management-applicaties, e-commerce en e-marketing (banners, games en mailings).

Over Dotcontrol

DotControl is een groep van oer-Rotterdamse internetbedrijven die zich richt op de realisatie van de digitale ambities van de klant. Het team van 50 #digitalheroes gaat iedere dag voor de beste en meest creatieve digital experiences. Dat is de passie van DotControl. De klant wordt van vraagteken naar glimlach gebracht. Daar draait het volgens DotControl om: het blij maken van de klanten.

Werken bij Dotcontrol

De 50 #digitalheroes van DotControl willen altijd leren en stoppen elke dag al hun passie in het maken van de beste digitale gebruikerservaringen. Het hele team streeft naar de perfecte balans tussen techniek en design. 

Bij DotControl zijn ze altijd op zoek naar het beste. 

Heb jij dezelfde passie en wil jij een gevarieerde en uitdagende een job bij één van de snelst groeiende digital agencies van Nederland? Wil jij online ambities waarmaken en word je ook zo blij van happy customers?

Dan wil DotControl jou graag eens ontmoeten! Om mooie dingen te kunnen blijven maken heeft het bedrijf verschillende vacatures uitstaan, voor uiteenlopende functies. Ongeacht de functie mag je in elk geval rekenen op het volgende:

  • Een werkplek op een toplocatie (ook volgens UNESCO!) in een World Heritage Site: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam;
  • Een open bedrijfscultuur;
  • Leuke, gezellige collega's die net zo graag als jij mooie dingen maken;
  • ...maar buiten werktijd om ook graag samen lunchen, uitjes organiseren en borrelen;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.

Een lange termijn relatie begint bij een kopje koffie, of zoals ze in Rotterdam zeggen 'een bakkie'. Ze doen dan ook graag 'een bakkie' met je om naar jouw ambities te luisteren.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist