Home >
Diract IT

TOP WERKGEVER: Diract IT

Diract IT is een software ontwikkelaar pur sang. Met een focus op retail, distributie en management software oplossingen is Diract IT in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote speler met een breed scala aan grote en kleine klanten. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven.

Sinds de oprichting in 2007 is Diract IT uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 50 medewerkers en een betrouwbare partner geworden op gebied van software ontwikkeling, implementatie, support en beheer. Onze organisatie heeft een informele werksfeer, een sterk team met een mix van ervaren en jonge talentvolle ontwikkelaars en houdt kantoor aan de versterkerstraat in Almere.

 

Werken bij
Er heerst binnen Diract IT een open cultuur. De stagiair mag de directeur aanspreken als hij het ergens niet mee eens is, en vice versa. Hiërarchie is er natuurlijk altijd in een zekere mate, maar Diract IT is over het algemeen een platte organisatie.

De werknemers van Direct IT zijn echte aanpakkers en erg pragmatisch ingesteld. Je moet niet bij Diract IT werken als je een dichtgetimmerde structuur wil, of als je voor het komende half jaar precies wilt weten wat je gaat doen. De medewerkers van Diract IT krijgen de mogelijkheid om veel verantwoordelijkheden op zich te nemen; daarbij krijgen ze binnen het bedrijf heel veel vrijheid om hun werkzaamheden uit te voeren.

 

> Case study Diract IT

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Diract IT, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Diract IT kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons