Home >
DirAct It

TOP WERKGEVER: DirAct It

Locatie:

Almere 

10 jaar ervaring, goed team, mooie klanten en slimme oplossingen!


Achtergrondinformatie

Diract is een innovatieve ontwikkelaar en leverancier van slimme software oplossingen. Hiermee helpen ze bedrijven om de Logistieke, Omnichannel en Fulfilment processen te automatiseren en optimaliseren. Met hun eigen Ceyenne software suite adviseren, implementeren en beheren zij deze succesvol bij een grote diverse groep klanten in de Benelux. De Ceyenne software suite bestaat uit een rijke set aan functionaliteiten en modules die organisaties ondersteunt succesvol te opereren. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven

Werken bij Diract IT

Bij Diract geloven we dat drive en talent altijd leidt tot nieuwe kansen. Dat geldt voor ons als bedrijf. Maar dat gaat ook zeker op voor jou als professional. Op elk niveau is het mogelijk skills en ambitie om te zetten in kansen. Daarom willen we in contact komen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Niet alleen als professional, maar ook als persoon.

Plezier in je werk vormt een belangrijke basis voor creativiteit. Optimisme en positiviteit staan daarom hoog in het vaandel. Om dit te onderstrepen organiseren we regelmatig, als onderbreking op het harde werken, leuke activiteiten tijdens en buiten het werk. To name a few: fierljeppen, drankje drinken, rennen, kickboxen, tafeltennis, darten, BBQ-en, flipperen (highscore 2,6 miljard!!! beat that score), D(iract)-days en gezamenlijke tripjes met onvergetelijke, spannende en hilarische momenten.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij DirAct It, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. DirAct It kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons