TOP WERKGEVER: De Jong Intra Vakanties

Locatie:

Ridderkerk

De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse touroperator. Jaarlijks worden er voor meer dan 200.000 reizigers vakanties georganiseerd, waarmee zij qua aantallen passagiers een top positie innemen op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland.

Achtergrondinformatie

Sinds 1972 wenst de specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen een prettige vakantie toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin men volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Zij verdiepen zich in de vakantiewensen van hun klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, zij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, zij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft.

Werken bij De Jong Intra Vakanties

Ze hebben vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto: "Volgende keer weer!" verzorgen ze vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Hetkantoor is gevestigd in Ridderkerk, waar ca 100 personen werkzaam zijn. Daarnaast zijn er op de buitenlandse bestemmingen nog eens ca. 50 reisleid(st)ers en standplaatshostesses werkzaam en worden busreizen door vele honderden deskundige chauffeurs uitgevoerd.

Werken bij de Jong Intra Vakanties betekent een verantwoordelijke baan in een enthousiaste werkomgeving. Zij bieden een marktconform salarispakket, aantrekkelijke kortingen op reizen en de vrijheid en mogelijkheden je verder te ontwikkelen. 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist