Home >
DAS

TOP WERKGEVER: DAS

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Juridisch recht

De missie van DAS is om juridische en financieel-juridische expertise toegankelijk te maken voor iedereen. Dit streven klinkt door in de betrokkenheid bij maatschappelijke activiteiten. DAS stelt kosteloos hun expertise ter beschikking via twee maatschappelijke betrokken organisaties: Sport & Zaken en Microjustice initiatieve.

Achtergrondinformatie

Of het nou een juridische oplossing wordt, een goede onderhandeling, of een incasso-traject, dat maakt niet uit. De experts van DAS weten dat er voor elke vraag meerdere oplossingen zijn en bedenken samen met jou hoe je verder wilt. Hoe het ook afloopt, je staat er niet meer alleen voor. Als je lid kon worden van DAS, tekende je direct bij het kruisje. Omdat je hebt ervaren dat de mensen van DAS met je meeleven en omdat je gemerkt hebt dat je echt iets aan DAS hebt.

Al sinds de oprichting van DAS, meer dan 50 jaar geleden, is het recht toegankelijk voor iedereen. Dat is de bestaansreden, daar is DAS ooit voor opgericht en dat doet het bedrijf nog steeds. Ooit gebeurde dat als rechtsbijstandverzekaar, inmiddels als financiële en juridische dienstverlener. 

Door met betrokken mensen, op een slimme, open en optimistische manier te werken wordt er met juridische en financiële kennis geprobeerd om de wereld een stukje beter te maken.

Bedrijfscultuur

DAS is een heel betrokken bij de medewerkers en maatschappij. In het bedrijf werkt men in enthousiaste, gedreven en dynamische teams. Er wordt goed voor je gezorgd in de vorm van hulpmiddelen, kennis, coaching, trainingen en uiteraard ook voor de werksfeer. 

Er wordt hard gewerkt, maar een dolletje tussendoor kan ook gewoon op de werkvloer. Er is altijd ruimte om stappen te maken en je mag meedenken in alle divisies. Flexibele werktijden zijn ideaal en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. 

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij DAS, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. DAS kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons