Home >
CubicEyes

TOP WERKGEVER: CubicEyes

Locatie:

Maarssen

CubicEyes CRM is gespecialiseerd in de ontwikkeling van data-automatiseringssystemen en CRM applicaties. Ze bieden oplossingen die zijn toegespitst op specifieke branches. De producten zijn gebaseerd op de pijlers: vergaren, verrijken en verbeteren. Met slimme techniek maken ze van data waardevolle, bruikbare, informatie.

Achtergrondinformatie

CubicEyes is een SaaS ontwikkelaar, die actief is binnen de vastgoedsector met een sterk kernteam van 10 personen. De software ontwikkelaars hebben over het algemeen een academische achtergrond in het bèta spectrum. De mensen ontwikkelen en onderhouden een groot aantal tools die samenwerken om een web-based interface te leveren.

CubicEyes is sinds haar oprichting lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector. Nederland ICT is de brancheorganisatie voor bedrijven actief in de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector in Nederland.

Werken bij CubicEyes

Bij CubicEyes kom je te werken in een informele en dynamische werkomgeving. Binnen een jong en enthousiast team met gezellige collega’s krijg je te maken met een zelfstandige functie met veel afwisseling. Er worden gezamenlijke lunches georganiseerd en er zijn jaarlijkse bedrijfsuitjes.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons