Condor B.V.

Condor is veel meer dan een technische oplossing. Door het werken met Condor verbeteren onze klanten aantoonbaar hun vastgoedbeheerproces. Zij raken in control, besparen kosten en onderbouwen hun beleid moeiteloos met feitelijke, kwalitatief hoogwaardige informatie. Meer weten? Lees dan verder!

condor collega's

Over Condor

Bij Condor combineren we onze kennis van techniek, met kennis over het psychologische stuk. Zoals wij het noemen: het ‘waarom’? Waarom doen mensen wat ze doen en hóe ze dat doen? Zo zorgen wij dat onze vastgoedsoftware het proces van onze klanten ondersteunt in alle facetten van vastgoedbeheer.

Wij hebben al meer dan 2500 users blij gemaakt met onze software. Denk aan de overheid, het onderwijs, zorgorganisaties, musea, netbeheerders en commerciële vastgoedontwikkelaars. Met onze software wordt het werk van vastgoedbeheerders makkelijker, sneller en efficiënter. Werken met Condor heeft hierdoor grote impact, procesmatig én financieel. Kwaliteit en innovatie van het SaaS platform zijn hiervoor van groot belang en dat vraagt proactief meedenken van het hele development- en testteam.

condor vacatures

Werken bij Condor

Bij ons heerst er een open en prettige werksfeer met korte communicatielijnen. Ons team is leuk, gemotiveerd en divers. Verder bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goed geregeld pensioen, mobiliteit, telefoon en laptop
  • Modern arbeidscontract, bonusregeling en 36 urige werkweek
  • Tijd en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De kans om te werken met state-of-the-art tools en technieken
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist