Home >
Computron

TOP WERKGEVER: Computron

Locatie:
Specialisme:  

Malden
ICT-infrastructuur & bedrijfsapplicaties

Computron System Management houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties voor het MKB.

Achtergrondinformatie

Als trendwatcher voorziet Computron al sinds 1974 relevante veranderingen. Niet voor niets is Computron inmiddels een van de langst bestaande ICT-bedrijven van Nederland.

De oplossingen van Computron bieden gebruikers de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot hun werkplek. Niet tijdsgebonden en niet afhankelijk van het apparaat waarop de klant aan de slag wil. Door persoonlijke gebruikersprofielen kan de klant zelf bepalen hoe de diensten van Computron het werk moeten ondersteunen. Een optimale mix met de veilige cloud zorgt voor makkelijke toegang en beheersbare rechten voor alle werknemers.

Bedrijfscultuur

Het team van Computron bestaat uit gedreven specialisten die ondersteuning bij het beantwoorden van communicatie- en technologievraagstukken van klanten. Dit zijn stuk voor stuk teamplayers die verder kijken dan hun eigen vakgebied, die niet in termen van problemen maar in die van uitdagingen denken, die innovatief en leergierig zijn. De oplossingen van Computron kunnen alleen bedacht worden door professionals met flair, frisse ideeën en vernieuwende gezichtspunten. Dit wordt door Computron gestimuleerd door een prettige werkomgeving, een uitstekende studieregeling en een ervaren team.

Kan jij Computron helpen om de beste oplossingen te realiseren? Dan investeert het bedrijf graag in jou!

 

Recente vacatures:

Computron

Software engineers en Programmeurs

• Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologie├źn? Als Software Engineer en programmeur werk je in een team specialisten aan Microsoft web oplossingen, met de nadruk op Office 365. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en bouwen van webapplicaties voor onze klanten in het MKB en in de educatieve sector. Samen met je collega's bouw je aan oplossingen van de toekomst voor deze klanten. In overleg met jou is het mogelijk, afhankelijk van het werk, om tijdelijk bij klanten gedetacheerd te worden.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons