CompLions

Locatie:

Deventer

CompLions is softwareontwikkelaar van dé Governance, Risk en Compliance oplossing, GRCcontrol. GRCControl van CompLions biedt de meest eenvoudige oplossing voor Governance, Risk & Compliancemanagement (GRC), door de wirwar van wetten en kwaliteitseisen te ontdubbelen en te bundelen tot één managementsysteem, met één gemakkelijk dashboard.

Achtergrondinformatie

CompLions vindt dat elke organisatie in staat moet zijn om op de juiste wijze en naar eigen inzicht en behoefte hun GRC-doelstelling vast te leggen, te controleren, beheersen en te monitoren conform eigen wet- en regelgeving of sectorgebonden richtlijnen. Dit houdt in: compleet, veilig, toegankelijk en correct vastgelegd. CompLions-GRC heeft daartoe een intuïtief managementtool gerealiseerd en landelijk uitgerold. CompLions werkt aan een wereldwijde dekking.

CompLions is gespecialiseerd in Privacy- en informatiebeveiliging, IT-risicomanagement, interne beheersing en het aantonen hiervan over een veelvoud van normen en wet- en regelgeving. Ze hebben als missie om klanten te ondersteunen met het beheersen en het vastleggen van alle risico’s en relevante maatregelen in een digitaal dossier. V

Voor elk bedrijf dat moet en wil: “Always in Control”. Op die wijze kan voldaan worden aan normen en wet- en regelgeving. Vele organisaties, zowel nationaal als internationaal, maken inmiddels gebruik van onze software voor privacy, security, governance, risico- en compliance- management. Van kleine, middelgrote tot grote (internationale) bedrijven en instellingen, in sectoren als zorg, financieel, ICT & telecom, lokale & landelijke overheid en industrie.

Werken bij CompLions

Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan is CompLions op zoek naar jou!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist