TOP WERKGEVER: Colorware B.V.

Locatie:

Wassenaar

Bij Colorware bouwen ze aan iets moois, en dat begint op te vallen. Colorware ontwikkelt innovatieve software die gebruikt wordt in de markt van professioneel kleurbeheer. Met hun software kunnen bedrijven beoordelen of de kleuren van hun verpakking en drukwerk op de juiste manier gereproduceerd worden.


Achtergrondinformatie

De markt voor hun toepassingen is enorm, datzelfde geldt voor de kosten die hun klanten ermee besparen en de verhoging van de kwaliteit die ze ermee realiseren. De software van Colorware heeft wereldwijd een goede naam. Met name in de VS hebben ze een grote afzetmarkt. Hun goede naam willen ze graag behouden én in de toekomst verder verbeteren.Werken bij Colorware

Bij Colorware krijg je als software developer de kans om je talent verder te ontwikkelen. Dagelijks werken met getalenteerde collega’s en fijne technologie brengt jou steeds een stap verder. Je kunt bij hun daarnaast rekenen op:

  • een open en informele bedrijfscultuur;
  • een plek in een enthousiast team;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • een bovengemiddeld salaris;
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • een laptop en een smartphone.

 

Recente vacatures:

Senior C#/.NET ontwikkelaar bij Colorware

We zoeken een gedreven .NET developer met knowhow op verschillende gebieden. Iemand die zelfstandig software kan ontwikkelen en ook kan samenwerken binnen ons development team. Bij Colorware krijg je de kans om je creativiteit en talent verder te ontwikkelen. Een goed gevoel voor de frontend en usability is een pré. De persoon die wij zoeken kan op korte termijn fulltime (32-40 uur) aan de slag.

Colorware B.V.
Colorware B.V. WASSENAAR
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist