Checkpoint Systems

Checkpoint Systems heeft een uniek aanbod van software, hardware, labels, tags en aangesloten cloud-gebaseerde oplossingen. Hierdoor kunnen ze retailactiviteiten van klanten optimaliseren dankzij intuïtieve realtimegegevens in heel de distributieketen en in de winkels. Meer weten? Lees dan verder!

Over Checkpoint Systems

Checkpoint Systems heeft al 50 jaar expertise op het gebied van radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal en dervingpreventie-oplossingen, toonaangevende software, RFID-hardware en uitgebreide labelmogelijkheden om artikelen - van bron tot schap - te identificeren, te beveiligen en te traceren. Met deze expertise kunnen ze de technologische innovaties makkelijk bijbenen, waardoor ze zonder problemen intelligente en innovatieve oplossingen kunnen aanleveren. Oplossingen waardoor de retailomgeving altijd en overal helder en efficiënt is.

Binnen Checkpoint Systems heb je Checkpoint Apparel Labeling (ALS). Dit is één van de businessunits die kledingretailers, merkeigenaren en kledingfabrikanten één enkele bron voor al hun behoeften aanbiedt. Denk maar aan branding, RFID, intelligente etikettering en identificatie. Zo hebben ze al gigantische bedrijven zoals Lacoste, C&A en Hermès kunnen helpen.

checkpoint systems werken bij

Werken bij Checkpoint Systems

Je komt terecht in een team vol met collega’s die dezelfde passie delen: de passie voor ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris en een bonusregeling. Ook krijg je de mogelijkheid om flexibel thuis te werken en krijg je een goede reiskostenvergoeding.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist