Home >
CGI

TOP WERKGEVER: CGI

Locatie:

Gronningen

CGI is dé innovatieve leverancier die wereldwijde kennis van business, branches en technologische know-how met elkaar samenbrengt. Met hun speerpunten: IT Modernization, Cyber security, Big data analytics en Enterprise Mobility, helpen ze de regionale klanten in hun strategie gereed te zijn voor een digitale toekomst. 

Achtergrondinformatie

Bij CGI stáán ze voor hun projecten. Omdat ze trots zijn op de waarde die ze daarmee aan hun klanten leveren en op de impact van hun werk op de maatschappij. Ze noemen CGI medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 68.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor de klanten – en voor de members.

Het dienstenaanbod van CGI bestaat uit een uitgebreid pakket aan oplossingen. Deze zijn het resultaat van jarenlange investeringen in het vergroten van onze marktkennis en de samenwerking met klanten, waarin het leveren van toegevoegde waarde centraal staat.

Of het nu gaat om eigen innovatieve oplossingen of de oplossingen van partners, CGI’s uitgebreide aanbod toont onze kennis en vaardigheden aan op het gebied van bedrijfsadvies, implementatie, beheer en hosting.

Bedrijfscultuur

Samen met 250 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities. Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio. CGI is in 2017 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. 

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons