TOP WERKGEVER: Certigon

Locatie:

Apeldoorn

Certigon adviseert en begeleidt MKB organisaties bij software ontwikkeltrajecten, waarbij de aanschaf, de implementatie, het beheer en het continu verbeteren van maatwerk software pakketten centraal staat.


Achtergrondinformatie

Certigon is al jaren een betrouwbare partner voor veel MKB organisaties die tegen uiteenlopende softwareproblemen aanlopen. Met behulp van gedegen kennis, uitgebreide ervaring en een oplossingsgerichte houding weet het bedrijf diverse klanten te ondersteunen in het software ontwikkeltraject. Certigon zorgt ervoor dat de software conform de technische en functionele eisen ontwikkeld is, dat deze een solide architectuur heeft en dat deze altijd kostenbesparend is in beheer en wijzigingen. Hiermee dragen ze actief bij aan een succesvolle bedrijfsvoering van diverse klanten in uiteenlopende branches.

Werken bij Certigon

Certigon is een inspirerende organisatie met een hoog kwaliteitsbewustzijn. De sfeer is informeel, waarbij werkplezier en persoonlijke ontwikkeling veel aandacht krijgen. Hier staan ze altijd open voor verbetering en de mening van werknemers. Het werken bij Certigon is uitdagend omdat er steevast gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en ideeën voor het optimaliseren van applicaties voor klanten. Ze hebben een standaard platform waarmee de applicaties voor klanten verbeterd kunnen worden. Het platform wordt continu doorontwikkeld om te kunnen voldoen aan de laatste technologische mogelijkheden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist