TOP WERKGEVER: CE FinTech BV

Locatie:

Rotterdam 

Zij ontzorgen al meer dan 10 jaar bedrijven door het innen van facturen en vorderingen van en namens hun klanten.Achtergrondinformatie

Als zakelijk, financieel dienstverlener zetten zij zich in voor een hoge mate van servicegerichtheid naar hun klanten toe. Ook transparantie en betrouwbaarheid staan bij DirectPay hoog in het vaandel. DirectPay is een bedrijf dat jaarlijks miljoenen vorderingen verwerkt. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei laten zien in hun activiteiten en zijn zij uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 140 medewerkers. Naast de groei in personeel investeren zij ook veel in technologie op het vlak van zowel soft- als hardware.

Dit jaar hebben zij besloten hun zelf ontwikkelde bedrijfssoftware compleet opnieuw te ontwerpen en programmeren. Op deze wijze willen ze de  marktleiderschap verder uitbouwen, gebaseerd op de meest moderne technologieën. Bij DirectPay dus geen saai software onderhoud, maar meedenken hoe het verschil te maken in de markt en dit tot uitdrukking te brengen in hun eigen software.

Bedrijfscultuur

Werken bij CE FinTech (DirectPay)? Dat is werken bij een groeiende en bloeiende organisatie, in de altijd boeiende FinTech-branche! Mensen die hun talenten goed willen benutten en uitbouwen krijgen bij CE FinTech (DirectPay) alle ruimte. Er heerst bij CE FinTech (DirectPay) een prettige, open sfeer, en zijn er geregeld personeelsbijeenkomsten, uitjes en andere leuke extra’s.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist