Home >
CC-Group

CC-Group

CC group is een internationaal opererende ICT organisatie. Wij bieden totaaloplossingen binnen de overheid, media, zorg en reisbranche. Vanuit een focus op Java, Microsoft en Oracle werken wij met 80 collega’s aan innovatieve inhouse projecten en opdrachten op klantlocatie. 

Vijf bedrijven,  vijf culturen,  vijf werkwijzen - CC Group heeft voor de eigen organisatie gedaan wat ze ook haar klanten biedt: integratie van ‘systemen’. CC Group bestaat uit vijf bedrijven, die hun ervaringen en competenties hebben gebundeld tot een zorgvuldig samengesteld aanbod van diensten en producten op het gebied van systeemintegratie. 

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit. Wij zijn een gezellige informele club waarbij serieuze uitdagende opdrachten hand in hand gaan met een gezonde dosis humor. Werken moet namelijk vooral ook leuk zijn. En omdat werken niet alleen betekent zoveel mogelijk uren maken besteden we ook ruimschoots de tijd aan je verdere ontwikkeling. We gaan je niet voorschrijven hoe, maar we helpen je hier uiteraard wel in. Uiteraard bieden we je een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Heb je al een auto dan neem je gewoon een vervoersbudget. Houd je juist wel van auto’s en wil je leasen? Geen probleem! We willen dat je je werk zo goed mogelijk en met veel plezier uitvoert. Ontwikkel je daarom liever of beter op een MacBook dan zorgen we daarvoor. Wil je niet met twee telefoons tegelijk lopen dan kies je voor een vergoeding in plaats van een telefoon van de zaak. Verder bieden we je nog een leuke eindejaarsbonus en een vaste manager als aanspreekpunt die jou faciliteert in allerlei randzaken om je werk heen. Wat we eigenlijk willen zeggen is: bij ons is alles bespreekbaar en mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat je “uitrusting” past bij wie je bent en wat jij belangrijk vindt, niet andersom en waardoor jij je werk lekker comfortabel kan uitvoeren.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons