TOP WERKGEVER: Cayentis

Locatie:

Woerden

Cayentis is pleitbezorger van CRM, al sinds 1990. Al die jaren heeft Cayentis zich laten leiden door hoe de wereld verandert en hoe CRM daarin mee verandert. Cayentis gelooft in CRM als platform en niet als losstaand systeem. Microsoft brengt dat binnen handbereik. Cayentis zorgt dat het werkt.


Achtergrondinformatie

Cayentis wil organisaties helpen met een CRM-systeem dat de dagelijkse business ondersteunt. Een systeem waarmee ze het winnende verschil kunnen maken. De aanpak is gestructureerd, helder en gericht op samenwerking tussen de Cayentis consultant(s) en de toekomstige gebruiker(s) bij de klant.

Daarnaast zijn ze specialist op het gebied van integratie. Ze leveren een CRM-oplossing met een perfecte klik. Met de klant, met de organisatie, met de medewerkers en met bedrijfsprocessen. Dat vinden zij ook belangrijk: vooruit denken, zodat er sneller en slimmer kan worden ingespeeld op wat er komen gaat.

Bedrijfscultuur

Met ca. 20 medewerkers is Cayentis een kleine, hechte organisatie van specialisten. Groot genoeg om economisch stabiel te zijn, maar tegelijk ook klein genoeg om snel te kunnen schakelen. Groot genoeg om aansprekende projecten te kunnen doen bij klanten met mooie namen, maar voor bureaucratie en interne politiek zijn zij echter te klein. Ze hebben de juiste grootte om daadwerkelijk agile te kunnen zijn.

Bij Cayentis sta je er niet alleen voor. Je werkt altijd in teams, samen met collega’s en klanten. Het delen van kennis is voor hun een top prioriteit, omdat zij weten dat dat is wat hun sterk maakt. En hoewel iedereen natuurlijk altijd druk is en veel bij de klant over de vloer komt, proberen zij elkaar toch zo veel mogelijk te treffen in het warm ingerichte kantoor in Woerden. Iedereen die rond lunchtijd binnen is, kan altijd aanschuiven. En dat geldt natuurlijk ook voor de vrijdagmiddagborrel.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist