CareConnections

CareConnections, een succesvolle onderneming met inmiddels negentien medewerkers. Je collega's zijn jong en ambitieus met een aantal ervaren ontwikkelaars die jou naar een hoger niveau kunnen brengen. De cultuur is informeel en alles is bespreekbaar. Wil je thuiswerken? Dat mag. Wil je tussen de middag even sporten? Lekker doen! Alles gaat op basis van vertrouwen. Als ontspanning een massage na het vele uren ontwikkelen? Die plan je in bij de masseur om de hoek.
Wij ontwikkelen cross-platform mobile apps die de zorgmedewerkers administratief ontzorgen, zodat de cliënt meer aandacht krijgt. Op dit moment hebben wij drie soorten apps, twee voor de zorgmedewerkers waarin zij de administratie van de cliënt kunnen verzorgen op het gebied van dossier voering en medicatie-afhandeling. Daarnaast hebben wij de Eva! app voor de cliënt en verwant, om mee te kunnen lezen in het zorgdossier van de cliënt.

CareConnections collega's

Over CareConnections

Bij CareConnections ontwikkelen we cross-platform mobile apps die de zorgmedewerkers administratief ontzorgen. Op deze manier kunnen ze focussen op wat het belangrijkste is: de cliënt. Onze eindproducten zijn apps, maar daarbij maken we ook de gehele software eromheen. We hebben een moderne architectuurstraat waar met .NET Core en CI/CD wordt gewerkt. Zo kunnen we onze klanten verzekeren van de nieuwste en effectiefste oplossingen.

CareConnections kantoor

Werken bij CareConnections

Op dit moment werken er 18 man bij ons, waarvan 5 developers. Bij ons kun je rekenen op een afwisselende baan in een jong, creatief team met hart voor de zorg. Er heerst een professionele maar ook informele sfeer. Onze mensen hebben een grote mate van vrijheid en krijgen de kans zichzelf continu verder te ontwikkelen. Klinkt goed? Verder bieden we je:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Laptop en benodigde apparatuur
  • Ruim kantoorpand waar op afstand gewerkt kan worden en mogelijkheden voor thuiswerken
  • De kans om de zorg beter te maken
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist