Home >
BWaste International BV

TOP WERKGEVER: BWaste International BV

Locatie:
Specialisme:  

Eefde
Afvalinzameling

Sinds 2003 is BWaste in veel gemeenten partner op het gebied van afvalinzameling. BWaste ontwerpt, maakt, plaatst en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers. Maar dat niet alleen. Innovatie-gedreven, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een leverancier van slimme, kwalitatief hoogwaardige oplossingen in de afvalbranche. 

Achtergrondinformatie

Inmiddels is BWaste uitgegroeid tot een organisatie met ca. 45 FTE in dienst. BWaste levert haar diensten en producten aan meer dan 230 Nederlandse gemeenten en heeft daarmee een marktaandeel in handen van meer dan 50%. Ook in andere landen waaronder Groot-Brittannië, Denemarken, België, Zwitserland en Duitsland groeit BWaste gestaag verder.

Bedrijfscultuur

Bij BWaste is er sprake van een fijne, open en platte organisatie. Door de geweldige atmosfeer en het werken met een creatief team, worden de beste ideeën gerealiseerd. Door continu te investeren, innoveren en verbeteren van producten en services sluiten de producten en diensten van BWaste optimaal aan bij opdrachtgevers. Innovatiekracht, flexibiliteit, vakkennis, een prettige partner om zaken mee te doen en de wil om leidend te zijn in de industrie, zijn de belangrijkste karaktereigenschappen. BWaste wil dit blijvend doen op een maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste wijze.

 

Recente vacatures:

Back-end Software Developer

Back-end Software Developer

BWaste is one of the largest players on the waste market in The Netherlands and provides an advanced Waste registration and management portal to its customers. BSpaas is a somewhat younger daughter company with focus on the recreational market providing a portal for reservation of tennis courts, timed access control and cash register. We are using cutting edge programming and technologies to create state of the art SaaS platforms for our customers.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons