Buro De Haan B.V.

Heb jij interesse in de bouwsector en zit innovatie in jouw DNA? Dan is Buro De Haan dé perfecte match voor jou! Meer weten? Lees dan verder.

Over Buro De Haan

Buro De Haan wil vooroplopen in de vernieuwing van de bouwsector en werkt daarom altijd vanuit hun missie ‘Beter Bouwen’. Ze streven naar een zo efficiënt mogelijk bouwproces door goed te kijken naar elke stap die wordt genomen. Het bedrijf bouwt configuratoren die andere organisaties meer ontwerpvrijheid geven. Ook maken ze simulatoren waarmee ontwerpen van gebouwen virtueel in beeld komen, tools die het proces beter stroomlijnen door automatisering van de stappen en meer. Buro De Haan bedenkt dus niet alleen innovatieve technieken, intelligentie en automatisering, maar brengt alles ook in praktijk. Daarbij wordt altijd duidelijke informatie verstrekt aan alle betrokkenen. Ze werken namelijk nauw samen met partnerbedrijven en in opdracht van externe afnemers. Je kunt hierbij denken aan architecten, constructeurs en ingenieursbureaus.

Bij Buro De Haan kijken ze al ver vooruit naar wat de toekomst mogelijk gaat brengen en wat zij er zelf van kunnen maken. Niet afwachten, maar zelf actie ondernemen. Ze blijven innoveren in de bouwsector, en investeren in de eigen mensen en technologie.

Werken bij Buro De Haan

Als je bij Buro De Haan gaat werken, dan kom je in een zeer innovatief bedrijf terecht. Jij krijgt hier de ruimte om te groeien en te doen waar je echt goed in bent, zodat jij de beste versie van jezelf kan laten zien. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Heb jij een goed idee? Laat maar zien! En gaat het weleens mis? Dat is niet erg. Zoals ze bij Buro De Haan zeggen: “Een expert is iemand die veel fouten heeft gemaakt”. Denk maar zo: van alle fouten die je maakt, word je juist (gezamenlijk) sterker.

Je gaat - samen met een team van ongeveer 65 experts - elke dag werken aan het beter, sneller en goedkoper maken van de bouw. Naast hardwerken is er ook ruimte voor gezelligheid door leuke dingen met collega’s te doen. Je kunt denken aan een gezellige bbq, vrijdagmiddagborrel, pubquiz of ski-uitje naar Winterberg. Daarnaast kun je rekenen op:

  • een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • een laptop van de zaak
  • veel doorgroeimogelijkheden
  • de mogelijkheid om te werken voor verschillende divisies
  • zelfsturende teams
  • gratis fruit


Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures bij dit bedrijf!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist