TOP WERKGEVER: Budget Thuis

Locatie:

Amsterdam

De Nuts Groep levert met diverse merken energie- en telecomdiensten tegen lage prijzen en zonder gedoe. Hiervoor is schaalgrootte nodig. Daarom streeft Nuts Groep - naast organische groei - een consolidatie na van energiebedrijven in de Beneluxdget.

Achtergrondinformatie

Missie: 

Nuts Groep wil de energie- en telecommarkt nog eenvoudiger en concurrerender maken. Onze dochterondernemingen lopen voorop om deze missie te realiseren

We hebben de ambitie om als groep door te groeien tot de nummer 4 energieleverancier in zowel de Vlaamse als de Nederlandse markt.

Visie: 

Energielevering wordt door automatisering en de installatie van slimme meters de komende jaren steeds eenvoudiger. Daardoor komen er nog steeds nieuwe partijen bij, en krijgen gevestigde partijen hun zaken steeds beter op orde. 

In deze uitdagende markt is steeds efficiënter worden noodzakelijk. Dat bereiken onze dochterondernemingen door verregaande automatisering, voortdurende vereenvoudiging van processen en schaalvergroting.

Bedrijfscultuur

Op het moment werken er zo'n 300 tot 350 mensen bij Nuts Groep. Hierin zijn 60 mensen IT'ers waarvan er 10 in het buitenland zitten. De sfeer is goed en er wordt veel gewerkt met nieuwe technologieën. 

Ben jij iemand die graag bij Nutsgroep wil werken? neem dan eens een kijkje naar onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

.NET Developer bij Budget Thuis

Budget Thuis is een energie- en telecombedrijf. Op dit moment zijn we met meer dan 800.000 energieklanten de nummer vier van energieleveranciers, maar we willen méér. Eind 2020 willen we een miljoen klanten hebben, maar dan moeten we onze systemen blijven innoveren en optimaliseren. Dit realiseren we door zoveel mogelijk zelf te doen en we willen in alles wat we doen nóg beter worden. Dit kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen. Voor meerdere teams zijn we dan ook op zoek naar proactieve, betrokken en communicatief sterke .NET developer!

Budget Thuis
Budget Thuis AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist