Home >
Boxplosive

TOP WERKGEVER: Boxplosive

Locatie:

Tilburg

‘Boxplosive verbindt consumenten, stenen winkels en de online en mobiele wereld.’

Achtergrondinformatie

Met het loyalty- en promotieplatform van Boxplosive wordt de brug geslagen tussen fysieke winkels en de online wereld, met alle aandacht voor de individuele consument. Boxplosive helpt grote en middelgrote retail en leisure organisaties om de klant (nog) meer centraal te stellen.

Hun loyalty oplossingen bereiken en raken meer dan een miljoen consumenten, die een relevante, persoonlijke ervaring verwachten, niet de traditionele ‘one-size-fits-all’ behandeling. Differentiatie is essentieel om verschillende doelgroepen op de juiste wijze te raken. Het Boxplosive loyalty platform stelt retailers in staat al hun klanten te bereiken met persoonlijke promoties, zegelspaarkaarten, milestone en reward programma’s in de fysieke en online wereld. 

Hun klanten, die het Boxplosive loyalty platform inzetten voor hun promotie- en loyalty-activiteiten, zijn landelijke formules, zoals Etos en AH to go.

Werken bij Boxplosive

Het SaaS-platform opent de weg naar vernieuwende promotie en loyalty mechanismen en voorziet o.a. in de mogelijkheid tot persoonlijke promoties, punten spaarprogramma’s, (digitale) stempelkaarten en (digitale) klantkaarten. Ook een webbased dashboard, rapportages en een omni channel distributie zijn onderdeel van het platform.

Schaalbaarheid, security, snelheid, stabiliteit en innovatie spelen een cruciale rol bij het succes van hun SaaS-platform.

Boxplosive biedt een marktconform salaris (op basis van kennis en ervaring), reiskostenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Een ondernemende en initiatiefrijke houding is belangrijk.

 

Recente vacatures:

Boxplosive

Senior .NET / C# ontwikkelaar

Boxplosive bedenkt, ontwikkelt en implementeert digitale loyalty concepten voor retail. Onze loyalty oplossingen bereiken en raken meer dan een miljoen consumenten, die een relevante, persoonlijke ervaring verwachten, niet de traditionele ‘one-size-fits-all’ behandeling. Differentiatie is essentieel om verschillende doelgroepen op de juiste wijze te raken. Het Boxplosive loyalty platform stelt retailers in staat al hun klanten te bereiken met persoonlijke promoties, zegelspaarkaarten, milestone en reward programma’s in de fysieke en online wereld. Onze klanten, die het Boxplosive loyalty platform inzetten voor hun promotie- en loyalty-activiteiten, zijn landelijke formules, zoals Etos en AH to go.

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Boxplosive, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Boxplosive kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons