TOP WERKGEVER: Bluedesk

Locatie:

Alkmaar

Bluedesk helpt als e-business partner met 22 jaar ervaring bedrijven om digitaal te groeien. Ze doen dat door sterk converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals te realiseren die integreren met bestaande bedrijfssystemen. Bluedesk kiest voor duurzame oplossingen die samen worden uitgebouwd tot online succes. Iedere dag weer.Achtergrondinformatie

Bluedesk levert duurzame e-commerce oplossingen die de ruimte krijgen om continue door te ontwikkelen. Ze ontwerpen daarom eerst een betrouwbare e-business architectuur. Gebaseerd op bewezen succesvolle software die voorziet in content management, product management, shop management en marketing management. 

Met de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met de ERP en CRM systemen van klanten. Een stevig fundament om digitaal te excelleren.

Werken bij Bluedesk

Bluedesk staat dicht bij haar medewerkers. Want hoe innovatief internetoplossingen ook kunnen zijn, mensen maken bij hen het verschil. Het team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin de beste mensen met plezier samenwerken en waar voortgaande professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven gestimuleerd worden. 

Bluedesk biedt:

  • Enthousiaste collega's;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Laptop, internet- en reiskostenvergoeding;
  • Een goed bereikbaar kantoor.


 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist