Betabit


Voor veel bedrijven is automatisering belangrijk. Het optimaliseert de mogelijkheden en het bespaart kosten. Een aantal ondernemingen kiest er echter voor IT in te zetten om zich te onderscheiden van hun concurrentie. Zij zetten IT bewust in om met de bedrijfsprocessen anders te zijn dan de anderen.

Beter. Sneller. Klantvriendelijker.

Toevertrouwd
Betabit helpt met haar 85 medewerkers deze bijzondere bedrijven meer uit hun mogelijkheden te halen. Aansprekende klanten hebben de automatisering van hun onderscheidende bedrijfsprocessen toevertrouwd aan Betabit. Van advies, architectuur, ontwerp en ontwikkeling tot en met beheer en continue verbetering.

Microsoft Partner
De opdrachtgevers schakelen Betabit in om zich te onderscheiden. Hierbij speelt time-to-market een belangrijke rol. Omdat de opdrachten dus vaak onder tijdsdruk staan, werkt Betabit vooral met productieve ontwikkelomgevingen zoals de Microsoft-technologie.

(Betabit bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Rotterdam, Eindhoven en Utrecht/Amsterdam)

Wat doet Betabit?

 • Applicatie ontwikkeling
  De software van Betabit maakt uw organisatie beter. Hun iteratieve kwaliteitsaanpak richt zich er op om dit foutloos te doen. Zowel voor als tijdens de applicatieontwikkeling geven zij u inzicht en inspraak in wat ze gaan opleveren. 
 • Mobile
  App ontwikkelaar Betabit helpt u hier productief en beheerst mee om te gaan. Of het nu gaat om het ontwikkelen van enterprise-apps waarmee uw medewerkers overal de benodigde gegevens tot hun beschikking hebben of om de gevolgen die mobiele applicaties hebben voor uw databeheer.
 • Cloud
  De cloud biedt meer flexibiliteit en kostenvoordelen. Voor sommige bedrijven zijn cloud oplossingen heilig terwijl andere organisaties meer behoudend zijn. Wat zijn de gevolgen voor beveiliging? Hoe beschermd is data in de cloud en hoe groot zijn de voordelen van een cloud-omgeving nu werkelijk?
 • ISV Azure Accelerate Programma
  Betabit, Nederlands eerste Microsoft-partner die software ontwikkelt op Azure, rekent een groeiend aantal Independent Software Vendors (ISV’s) tot de klantenkring. Veel ISV’s hebben met hun goede developers in huis al de eerste voorzichtige schreden op Azure gezet. Betabit helpt ze bij het zetten van de serieuze vervolgstappen naar Azure in het ISV Azure Accelerate Programma. Na afloop van het programma beschikt de ISV over de visie en de technische kennis die nodig is om de applicatie succesvol vanuit de Cloud aan te bieden.

 

Werken bij Betabit
Betabit is een hele platte organisatie; er zijn 2 oprichters, die nog steeds actief zijn. Daaronder vallen de regiomanagers, en direct daar weer onder vallen de consultants. Als er iets is, kan een werknemer altijd overal en bij iedereen terecht bij Betabit. Aan de ene kant werken de werknemers van Betabit erg hard, en aan de andere kant is er altijd ruimte voor plezier. 

 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist