Basic Orange

Met ons team van betrokken experts werken wij proactief aan kwalitatieve totaaloplossingen, waarmee we ervoor zorgen dat onze klanten zich succesvol online kunnen onderscheiden. Dit maakt een full-service online communicatiebureau als Basic Orange de partner in online strategie, conceptualisatie, ontwerp, design, realisatie en beheer.

Over Basic Orange

De champagne kan geopend worden, want Basic Orange bestaat 25 jaar! In september 1995 begonnen als de eerste Nederlandse webshop voor cd’s, en inmiddels uitgegroeid naar een gedreven en persoonlijk webbureau met een geweldig team die iedere dag hard hun best doet om samen met onze klanten voor het beste resultaat te gaan.

Vacatures bij Basic Orange

Basic Orange is als online communicatiebureau gespecialiseerd in de realisatie van zeer uiteenlopende webomgevingen, en is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt. We zijn uniek in onze werkwijze, en een groeiend aantal organisaties weet ons te vinden, waaronder Antoni van Leeuwenhoek, NIBC Bank en Stadsschouwburg Utrecht.

Klanten kunnen bij Basic Orange terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Online strategie
  • Optimalisatie en groei
  • UX, design en content, gebruiker centraal
  • Webdevelopment

Werken bij Basic Orange

Wij bieden je een leuke baan bij een dynamisch, open, non-hiërarchisch, innovatief en resultaatgericht bedrijf. Wij ontwikkelen in-house en er heerst een informele professionele werksfeer.

Werken bij Basic Orange

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris aansluitend bij je ervaring. Je werkt in een creatief en ervaren team, en krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. De lunch wordt elke dag voor je verzorgd en op vrijdagen drinken we graag een drankje met elkaar. Tenslotte: je vindt ons in hartje Amsterdam, vijf minuten lopen van het centraal station.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Basic Orange en solliciteer direct. Wie weet ga jij hier binnenkort aan de slag.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist