Home >
Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Locatie:
Specialisme:  

Breda
Hoger onderwijs

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in 10 interessegebieden, op 9 locaties, in 3 steden. Namelijk in; Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Achtergrondinformatie

Avans Hogeschool is in 2004 ontstaan door een fusie tussen Hogeschool Brabant en Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Deze kennisinstituten werkten toen al nauw samen onder één College van Bestuur.
Het College van Bestuur geeft leiding aan Avans Hogeschool. De Raad van Toezicht controleert het beleid van het College van Bestuur en houdt toezicht. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals. Samen creëren zij kennis en dragen ze aan bij een duurzame samenleving.

De dienstverlening bestaat uit een breed aanbod van professionele postbachelors, masters en persoonlijke ontwikkeltrajecten voor managers en medewerkers van organisaties. Ook verzorgen zij organisatie-ontwikkeltrajecten. Tot slot ondersteunen ze organisaties in hun professionele ontwikkeling zodat deze bedrijven hun ambities kunnen verwezenlijken.

Visie
Het verschil maken, dat willen ze bij Avans Hogeschool. Door wat ze doen en door hoe ze het doen. Ze dagen hun studenten uit. Helpen hen om het maximale uit zichzelf te halen, zich te ontwikkelen tot personen die een duurzame bijdrage leveren aan de complexe samenleving waarin zij leven en gaan werken.

Bij elke keuze maakt de Hogeschool een bewuste afweging waarin de aspecten toekomstgericht, leefbaar en rechtvaardig een rol spelen.

Bedrijfscultuur

De Academie voor Engineering en ICT biedt de opleidingen Elektrotechniek, Business IT & Management, Informatica, International Maintenance Management, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde, Technische Informatica en Werktuigbouwkunde aan. Met een team van zo’n 130 enthousiaste collega’s leiden zij 2.100 studenten op tot hooggekwalificeerde professionals. Ze doen ook toegepast onderzoek in samenwerking met bedrijven uit de regio.

Werknemers voelen het wanneer ze een gebouw van Avans Hogeschool binnenstappen: er hangt een sfeer van kennis vergroten. Ontwikkeling. Toekomst. Een dynamische sfeer, waar werknemers direct energie van krijgen. De gebouwen zijn groot. Overal zijn mensen. Toch zijn de lijntjes binnen de academies en afdelingen kort. Er is afwisseling in het werk, je ontmoet veel verschillende collega’s en hebt veel mogelijkheden om te groeien in een functie of door te groeien naar een andere. Werknemers hebben de kans talenten te ontwikkelen, zichzelf te ontplooien, als medewerker én als persoon. Avans denkt daarnaast aan de geestelijke vitaliteit van de werknemers.

Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit haar mensen en staan bekend als goede werkgever. Dat ziet is duidelijk terug te zien in hun arbeidsvoorwaarden.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Avans Hogeschool, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Avans Hogeschool kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons