TOP WERKGEVER: Aspect ICT

Locatie:

Hardinxveld- Giessendam

Aspect ICT is een ICT-kennispartner die organisaties helpt succesvoller te zijn met behulp van ICT. Het aanbod is breed en beslaat onder andere bedrijfssoftware (ERP/CRM), software op maat, clouddiensten, ICT-beheer en Telecom.


Achtergrondinformatie

"Betrokken bij de bedrijfsvoering"

Betrokken zijn bij de bedrijfsvoering van een klant vindt Aspect ICT belangrijk. Daarom maakt het bedrijf zich sterk om echt betrokken te raken bij bedrijven en te investeren in langetermijn relaties.

De activiteiten van Aspect ICT richten zich op het MKB, de Maakindustrie en Accountancy. Vanwege de hoge mate aan kennis die in huis is en een kwaliteit als oplossingsgericht denken, stelt de organisatie klanten altijd in staat om efficiency, onderscheidend vermogen en innovatie te realiseren. Zo kunnen zij op hun beurt de eigen klanten ook weer optimaal bedienen.

 

"Aspect ICT kan met recht worden getypeerd als innovatief en vooruitstrevend. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn een vanzelfsprekendheid. Met een persoonlijk plan van aanpak wordt iedere vraag vertaald naar een passend en professioneel advies, gevolgd door nauwe betrokkenheid bij de implementatie en het beheer van een ICT-omgeving."


Werken bij Aspect ICT

De collega’s van Aspect ICT is hun grootste goed en onmisbaar voor hun bedrijfsvoering. Binnen het bedrijf heerst een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is. De passie van Aspect ICT ligt in een branche die snel verandert en ze beseffen dat ze tijd mogen investeren om bij de les te kunnen blijven. Daarom reserveren ze in hun dagelijks werk momenten voor onderlinge kennisdeling, schoolsessies, individuele studiemomenten, et cetera.

Doorlopend zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met hun willen optrekken. Zie jij jezelf bij Aspect ICT werken? Bekijk dan de vacature(s) en solliciteer!

 

Recente vacatures:

APPLICATIE ONTWIKKELAAR (.NET)

Wij zijn Aspect ICT. We zijn nuchtere lui die graag in gesprek zijn met onze relaties. Over wat hen bezighoudt en over hoe ICT hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren. Onze collega’s zijn hierbij onmisbaar. We hebben een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is. Onze passie ligt in een branche die snel verandert, en we beseffen dat we tijd mogen investeren om bij de les te kunnen blijven. Daarom reserveren we in ons dagelijks werk momenten voor onderlinge kennisdeling, individuele studiemomenten, et cetera. Afhankelijk van kennis en kunde meng je je in alle fasen van een traject; van ontwerp tot nazorg. Zo zal het je aan afwisseling niet snel ontbreken en kun je je in meerdere disciplines persoonlijk ontwikkelen. Ons doel is steeds: een langdurvige samenwerking met zowel relaties als collega’s.

APPLICATIE ONTWIKKELAAR (.NET)
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist