Arrix

Wij realiseren enkel oplossingen die leiden tot meer rendement: voor u, uw organisatie en voor uw klanten.

Op het gebied van maatwerksoftware, websites, webshops en SharePoint toepassingen zet Arrix Optimus haar expertise in om samen met onze klanten te werken aan het behalen van meer rendement. Vanuit onze vestiging in Drachten aan de A7 bedienen we met name de Noordelijke markt: Friesland, Groningen en Drenthe.

De producten die wij leveren zijn geen doel op zich. Ze maken onderdeel uit van de oplossing naar meer rendement. De projectmatige aanpak zorgt voor meer en beter inzicht in de wensen, behoeftes en mogelijkheden van onze klanten. Wij kiezen voor een langdurige relatie met onze klanten, waarbij de oplevering van een product of dienst niet volstaat, maar ook de begeleiding achteraf een belangrijke rol speelt.

Inmiddels bestaan wij meer dan 7 jaar en kunnen ons met recht specialist noemen op internetgebied. We hebben niet een specifieke voorkeur voor systemen of hangen een bepaalde methodiek aan. Elke klantsituatie is immers anders. U kán en mág een persoonlijke benadering en aanpak verwachten als u zaken met ons doet

Alle projecten worden uitgevoerd door medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor ontwikkeling. Dat brengen we over op onze klanten. U  wordt direct getroffen door hun enthousiasme en betrokkenheid. Bij Arrix Optimus ginngen de afgelopen 7 jaar al meer dan 350 tevreden zakelijke relaties in Noord Nederland u voor!

Missie - De verantwoordelijkheid van Arrix Optimus gaat verder dan het alleen ontwikkelen van oplossingen. Arrix Optimus wil zich verplaatsen in de markt van de klant om zodoende haar activiteiten toegespitst op de klant en haar markt te kunnen toepassen.

Visie - Soft- en hardware zijn geen doelen op zich, ze ondersteunen het uiteindelijk te bereiken doel. De medewerkers van Arrix Optimus vormen de spil tussen het inzetten van producten en het bereiken van gestelde doelen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist