TOP WERKGEVER: AllScan B.V.

Ons team met ervaren developers ontwikkelen en implementeren vol passie professionele software-oplossingen op maat voor tablet, smartphone en PC. Altijd met kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder!

Allscan werken bij

Over Allscan

Klanten zien een probleem wij zien een oplossing! Allscan levert data gedreven software-oplossingen voor een divers klantenportfolio. Zo hebben we veel kennis vergaard van uiteenlopende processen. Deze kennis gebruiken we bij het maken van een op maat gemaakte oplossing. Onze oplossingen zijn tegenwoordig veelal web-based, waardoor onafhankelijk werken mogelijk is. Naast web-based oplossingen, ontwikkelen wij ook traditionele Windows applicaties en apps voor Android of iOS.

De perfecte oplossing zoeken die past bij onze klanten, daar doen we het voor. We werken probleemoplossend en stoppen pas als er een geschikte oplossing is gevonden. 

Allscan collega's

Werken bij Allscan

We hebben een compact team wat zorgt voor directe communicatie en een goede werksfeer. Klinkt goed? Dan zoeken we jou! Verder bieden we dit:

  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Leuke organisatie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist