Home >
Adecs-airinfra

TOP WERKGEVER: Adecs-airinfra

Locatie:


Capelle aan den Ijssel

Adecs Airinfra bestaat sinds 2000 en heeft als doel de performance van regionale luchthavens (in Europa) te verbeteren. Zij richten zich bewust op dit type luchthavens, omdat de schaalgrootte van deze luchthavens goed bij Adecs Airinfra past. Enerzijds doen zij dit door het geven van adviezen (consultancy), anderzijds door het leveren van nieuwe IT-systemen. Sinds enkele jaren zijn ze gestart met de ontwikkeling van een nieuwe “product family” de zogeheten AirSystems. Achtergrondinformatie

Adecs Airinfra IT-oplossingen zijn ontworpen om de efficiëntie en het duurzaam gebruik van luchthavens te verbeteren. Hun producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. De klanten van Adecs Airinfra maken gebruik van hun jarenlange ervaring en hun uitgebreide kennis op het gebied van luchthavens en in de luchtvaartindustrie. De oplossingen die zij aanbieden zijn:

  • Airlink
  • Airmap
  • AirSignage
  • Airfree

Naast IT-oplossingen geeft de organisatie ook advies op het gebied van consultancy. Als luchthavenconsultants richten zij zich op het benutten van kansen en het oplossen van problemen rond luchthavens. Zij zoeken naar oplossingen die zowel de luchthaven als de omgeving van dienst zijn. De werkvelden van Adecs Airinfra

  • Mileu
  • Capaciteit & planning
  • Regelgeving
  • Projectmanagement
  • Air traffic Management
  • Training

Werken bij Adecs Airinfra

Adecs Airinfra is een MKB bedrijf met in totaal 14 medewerkers waar op hoog niveau wordt gewerkt in een informele omgeving en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris is uiteraard afhankelijk van de kennis en ervaring, maar zijn zeker marktconform. Verder heeft Adecs Airinfra uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een resultaat afhankelijk bonussysteem).

Ze zijn een team van makers, denkers en onderzoekers, maar vooral luchtvaartliefhebbers.

 

Recente vacatures:

Adecs-airinfra

.NET / C# web developer bij Adecs Airinfra

Als .NET ontwikkelaar bij Adecs Airinfra werk je samen met je collega’s aan uitbreidingen en verbetering van bestaande producten voor regionale luchthavens in binnen- en buitenland. Het betreft hier de ontwikkeling van informatie, visualisatie, tracking en registratiesystemen. Voor de bestaande software bedenk je in overleg met de opdrachtgever nieuwe functionaliteiten die je vervolgens ook uitvoert. Voor de nieuw te ontwikkelen programmatuur voor luchthavens wordt met Agile gewerkt.

Airport .NET C# web developer met een passie voor software-architectuur

Airport .NET C# web developer met een passie voor software-architectuur

Als ontwikkelaar bij Adecs Airinfra werk je samen met je collega's aan uitbreidingen en verbetering van bestaande producten voor regionale luchthavens in binnen- en buitenland. Het betreft hier de ontwikkeling van informatie, visualisatie, tracking en registratiesystemen. Dit alles binnen een team van 6 medewerkers met korte lijnen, informele cultuur en een goede teamgeest. In overleg met de opdrachtgever worden voor de bestaande software nieuwe functionaliteiten gedefinieerd en mede door jou gerealiseerd. Voor de nieuw te ontwikkelen programmatuur voor luchthavens wordt Agile gewerkt. Naast software ontwikkeling ben je betrokken in de verdere ontwikkeling van een product waarbij jouw specifiek aandachtsgebied de applicatie architectuur zal zijn.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons