Home >
Ace Group

TOP WERKGEVER: Ace Group

Locatie:
Specialisme:  

Valkenburg
Full-service internetbureau

Full-service internetbureau Ace Group biedt online marketing- en weboplossingen als: websites en webshops.

De kracht van Ace Group is dat zij .NET-webapplicaties ontwikkelen op basis van een uitgekiende internetstrategie met de mogelijkheid voor maatwerk-aanpassingen.

Achtergrondinformatie

Ace Group is opgericht in 1997 en sindsdien uitgegroeid tot een stabiele speler in de markt. De werkwijze is gebaseerd op drie kerndisciplines: strategisch advies, techniek en vormgeving. Deze driedeling is ook van toepassing in de achtergrond van hun hoogopgeleide mensen. Omdat Ace Group werkt met specialisten zijn ze in staat om internetoplossingen te ontwikkelen, die naadloos aansluiten op de strategie van de opdrachtgever.

De internetoplossing is volledig gebaseerd op Microsoft.NET. Dit eigentijdse platform is uitermate betrouwbaar en geschikt om data te bewerken, gegevens uit te wisselen en te communiceren met systemen van derden.

Naast maatwerkoplossingen is Ace Group ook gespecialiseerd in diverse vormen van online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA (Google Partner), e-mailmarketing, social media, affiliate marketing, et cetera.

De beoogde rol van Ace Group is niet alleen de rol van technisch implementator, maar eveneens de strategisch sparringpartner voor de internetactiviteiten van hun opdrachtgevers. Hun rol eindigt niet na de technische realisatie van de internetoplossing, een continue toetsing van de internetstrategie blijft belangrijk.

Bedrijfscultuur

In het bedrijf heerst een plezierige werksfeer waarin werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan. Er is veel ruimte voor eigen iniatief en eigen invulling van jouw functie. 

De thuisbasis van Ace Group aan de Hoofdstraat biedt een inspirerende omgeving om tot een vruchtbare samenwerking te komen. Wederzijdse pro-activiteit en interactiviteit kenmerken de relatie van Ace Group met haar cliëntèle.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons