9292

Locatie:

Utrecht

De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat ze reizigers de informatie willen geven die ze nodig hebben om te reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast willen ze ook de OV-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken binnen het openbaar vervoer.


Achtergrondinformatie

In 1991 sloegen de OV-bedrijven de handen ineen om reisinformatie een nieuw impuls te geven. Ieder vervoerder gaf toen nog reisinformatie over de eigen dienstregeling via een eigen telefoonnummer. OV Reisinformatie v.o.f bouwde een planner waarmee gemakkelijk een deur tot deur adviseur advies kon worden geproduceerd.

In de jaren daarna werd de dienst uitgebreid met informatie over geplande wijzigingen, tarieven, halte-informatie en verstoringen in de dienstregeling. Meest recent, in oktober 2017 lanceerden ze de planner waarmee toegankeljke reizen gepland kunnen worden. Vandaag de dag kun je reisinformatie op vragen via de telefoon, de website en de apps.

Van 12 miljoen reisadviezen per jaar via de telefoon toen naar ruim 700 miljoen in 2016 via alle diensten samen. Ieder jaar komen er weer gebruikers bij. Ze vragen zich niet meer af of daar een limiet aan is. Ze vragen wel aan de reizigers waar de reiziger behoefte aan heeft. Wat ze kunnen verbeteren, vernieuwen of ontwikkelen? Hoe kunnen ze de reiziger nog beter van dienst zijn? Want waar je ook heen gaat, 9292 reist met je mee.

Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van hun professionals een groot goed. Reden genoeg om aanzienlijk te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor hun medewerkers.

Werken bij 9292

Een echte 9292-er is een gemotiveerde medewerker die zich verbonden voelt met de missie, visie, en doelen van de organisatie. Een 9292-er neemt verantwoordelijkheid en initiatief, is klantgericht en werkt samen met collega's aan een optimaal resultaat.

9292 biedt:

  • Goed salaris;
  • Laptop van de zaak;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
  • Goede pensioenregeling.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist