3mensio

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in 3D-analysesoftware voor de medische sector en gespecialiseerd in de cardiologische richting. De software van 3mensio wordt wereldwijd dagelijks gebruikt door duizenden klanten en staat bekend als state of the art innovatie met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Over 3mensio

3mensio is een productlijn van Pie Medical Imaging. 3mensio biedt software voor preoperatieve dimensionering en planning, en omvat twee modules: Structural Heart en Vascular. 3mensio Structural Heart bestaat uit speciale workflows om structuren in het hart te beoordelen en verschillende procedures te plannen. 3mensio Vascular is toegewijd aan het dimensioneren en plannen van EVAR-, TEVAR- en FEVAR-procedures op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier. 3mensio wordt wereldwijd gebruikt door vaatchirurgen, (interventie)cardiologen en hartchirurgen.

3mensio bestaat uit een dynamisch team van uitstekende softwareontwikkelaars en onderhoudt nauwe relaties met belangrijke opinieleiders. Dit stelt ons in staat een sterke toegevoegde waarde te bieden aan chirurgische en interventieafdelingen. Solide, zakelijke partnerschappen met apparaatfabrikanten hebben 3mensio geholpen de status te bereiken van vandaag de dag: een toonaangevend bedrijf in pre-operatieve plannings- en maatsoftware.

Werken bij 3mensio

De ontwikkeling van 3mensio software vindt plaats in Bilthoven en wordt uitgevoerd door een compact en enthousiast ontwikkelteam. Jouw unieke bijdrage en eigen inbreng is hier niet alleen welkom, maar wordt juist enorm gewaardeerd.

Natuurlijk de maatschappelijke waarde, maar ook zeker de hoge snelheid waarin ontwikkelingen elkaar opvolgen in het vakgebied, maken dat werken bij 3mensio gelijk staat aan enorm veel uitdaging, diversiteit en voldoening.

Bij 3mensio kun je natuurlijk rekenen op voldoende opleidingsmogelijkheden, een goed salaris met 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. En ook is werken vanuit huis bij 3mensio goed mogelijk.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist