123Apparatuur

We zijn al meer dan 15 jaar actief binnen de keuken-branche. Uiteraard zijn we met de tijd meegegaan, en hebben we veel online activiteiten ontwikkeld!

Met onze IT afdeling ondersteunen we de verkopers, en zijn we constant in ontwikkeling voor betere websites. Naast de websites zijn we bezig met verschillende tools voor Google Adwords, Google Shopping, Kieskeurig.nl, vergelijk.nl, statistieken, telefonie, automatische route planning, voorraad-beheer etc.

Volop in ontwikkeling zijn we dus op zoek naar een extra collega! De afgelopen jaren is een groot deel van onze activiteiten richting het internet gegaan. Vooral bij de verkoop van inbouw apparatuur en keuken-werkbladen ligt veel focus binnen onze organisatie. Je zult zien dat er veel plannen zijn en dat er veel mogelijk is binnen de IT bij onze organisatie!

 

Recente vacatures:

(web) developer C#.net

Zoek jij een afwisselende baan als programmeur voor, met name, dynamische websites? Een baan waar je naast ontwikkeling ook mogelijkheden hebt binnen netwerk- en systeem beheer. Dit gebeurt allemaal op onze eigen, hoofdzakelijk gevirtualiseerde, servers. Je hoofdtaak is de ontwikkeling van (web)applicaties en verbeteringen daarbinnen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk van de nieuwste technieken gebruik te maken, zoals .net core. Er staat bij ons altijd wat te doen, maar het zelf aanbrengen van oplossingen wordt ook altijd gewaardeerd! Er is veel vrijheid in hoe je iets zou willen oplossen. We hebben je hulp nodig bij zowel backend als frontend, maar ook voor mobiele applicaties en (barcode) scanners. Zie je echter meer in de werkzaamheden binnen het netwerk- en systeembeheer, dan is het ook mogelijk om daar meer de focus op te leggen. Dit doe je samen met een paar directe collega’s met een goede samenwerking en informele werksfeer.

123Apparatuur
123Apparatuur TIEL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist