TOP WERKGEVER: Activetickets

Locatie:

Amsterdam

ActiveTickets geeft al meer dan 10 jaar richting aan de manier waarop organisaties tickets verkopen. Zij maken verschil door de ticket aankoop voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken, slim te automatiseren en te werken met een open software platform. Deurverkoop moet simpel zijn, online verkoop volledig in eigen stijl, deurcontrole 100% en bezoekersinformatie altijd beschikbaar.

Achtergrondinformatie

ActiveTickets werkt samen met een grote groep uiteenlopende gebruikers. Denk hierbij ook aan andere culturele instellingen zoals o.a. musea, bibliotheken, scholen: voor elke ticketverkoopwens heeft ActiveTickets een antwoord. Een team van specialisten op het gebied van ticketverkoop in verschillende vormen (online, mobiel, deurverkoop, voorverkoop, marketing, enzovoort) en ontwikkelaars met meer dan een decennium ervaring in online kaartverkoop, staat klaar voor de ActiveTickets gebruikers.

Ze ontwikkelen uitsluitend in de beste technische omgeving om applicaties zo flexibel, belastbaar, snel en stabiel mogelijk uit te kunnen rollen. Ze werken daarvoor in Microsoft .NET en investeren continue in de beste hardware om SLA’s aan te kunnen bieden tot 99,8%.

Werken bij ActiveTickets

ActiveTickets wordt sinds 2005 dagelijks door honderden gebruikers gebruikt, 100% Nederlands en bestaat uit een team van 10 vakspecialisten. ActiveTickets biedt gebruikers nu en in de toekomst de zekerheid van de beste oplossingen voor ticketing.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist