Home >
vacatures

Recente vacatures

 • .NET Core developer bij Rovict met affiniteit voor onderwijs - Rovict SOEST
  .NET Core developer bij Rovict met affiniteit voor onderwijs

  Ben je geïnteresseerd in technologie en onderwijs? Wil je graag software ontwikkelen voor onderwijsinstellingen én houd je ervan om dit gezamenlijk met je collega’s op te pakken? Dan ben jij de ontwikkelaar die wij zoeken.

  Om de professionalisering van de organisatie verder vorm te geven willen wij in contact komen met kandidaten (m/v) voor de functie van .NET Developer

 • Junior .NET Developer bij Utilize voor 32, 36 of 40 uur per week - Utilize HILVERSUM
  Junior .NET Developer bij Utilize voor 32, 36 of 40 uur per week Je gaat je bezighouden met het creëren en onderhouden van diverse webapplicaties, welke gebruikt worden door onze klanten en binnen de eigen organisatie. Je werkt bijvoorbeeld aan webportalen van klanten, nieuwe modules, koppelingen tussen en met applicaties van externe leveranciers en procesverbeteringen.
 • Senior .NET Developer - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Medior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti Nederland B.V. EINDHOVEN
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior .NET-developer | HTML, CSS, JavaScript - Bloemert STAPHORST
  Bloemert

  Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Dit kan bij Bloennert. Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.

 • .NET Developer voor maatschappelijke projecten (32, 36 of 40 uur) - Rovict SOEST
  .NET Developer voor maatschappelijke projecten (32, 36 of 40 uur)

  Ben je geïnteresseerd in technologie en onderwijs? Wil je graag software ontwikkelen voor onderwijsinstellingen én houd je ervan om dit gezamenlijk met je collega’s op te pakken? Dan ben jij de ontwikkelaar die wij zoeken.

  Om de professionalisering van de organisatie verder vorm te geven willen wij in contact komen met kandidaten (m/v) voor de functie van .NET Developer

 • Senior .NET Developer bij Minescape met affiniteit voor CMS - Minescape AMERSFOORT
  Senior .NET Developer bij Minescape met affiniteit voor CMS Als .NET software developer, software engineer, software ontwikkelaar of asp.net ontwikkelaar bij CIG in Amersfoort, werk je de hele dag aan innovatieve en uitdagende projecten. Je vertaalt functionele eisen van klanten zoals Manpower, LeasePlan of VGZ naar gebruiksvriendelijke oplossingen. En je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om producten verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Dat doe je samen met collega’s van verschillende teams zoals creatie, front-end, back-end en online marketing.
 • Fullstack C# .NET Developer bij MWM2 - MWM2 AMSTERDAM
  Fullstack C# .NET Developer bij MWM2 Als Webdeveloper C# in ons Development Team ben je als allround full stack developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van zowel front-end, back-end & database werkzaamheden van onze superieure researchtechnologie met een hoge data driven performance.
 • Medior Front-end Developer - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer

  As a Medior Front-end Developer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons