Testimonials

De afgelopen jaren hebben we veel bedrijven aan goed .NET personeel geholpen. Hieronder een selectie van onze klanten en hoe zij de samenwerking hebben ervaren. 

"Behulpzaam en een professionele aanpak zijn dé kernwoorden die wij in de praktijk ervaren hebben, waardoor een snelle match tot stand is gekomen."
"Gelukkig zijn we met JouwDOTNETvacature in contact gekomen."
"Jouw.NETvacature heeft in een krappe markt snel een goede collega geworven."
"Dankzij een goed intake gesprek waarbij onze visie, strategie en uitdagingen uitvoerig werden besproken is het Bastiaan gelukt om binnen twee maanden meerdere passende profielen aan te leveren.
"Het zoek- en wervingstraject is professioneel, plezierig en met persoonlijke aandacht verlopen. JouwDOTNET vacature heeft zich uitstekend verdiept in de functie-eisen."
"Ik ben de afgelopen maanden erg gelukkig geweest met de kandidaten die via Jouwdotnetvacature zijn aangebracht bij CGI."
"Tim Spijker van JouwDOTNETvacature.nl heeft ons professioneel ondersteund met meer dan voldoende profielen, zodat we uiteindelijk een weloverwogen keus konden maken uit de beschikbare kandidaten."
"Onze vaste contactpersoon Tim Spijker heeft ons in een schaarse markt snel van een aantal nieuwe collega's kunnen voorzien."
"Hierbij hebben we het als zeer prettig ervaren dat we op korte termijn geschikte kandidaten kregen voorgesteld."
"Jouwdotnetvacature.nl begrijpt wie we zijn, wie we willen zijn en welke mensen we aan ons willen binden. We zijn tevreden over de samenwerking en blij dat we de eerste nieuwe collega’s via Jouwdotnetvacature.nl hebben gevonden."
"De directe en persoonlijke aanpak van Bastiaan Boswijk hebben wij als zeer plezierig ervaren."
"Dankzij JouwDotNetVacature komt onze organisatie steeds een stapje verder en wij hopen deze succesvolle samenwerking dan ook nog lang voort te zetten."
"In vergelijking met jullie collega's in de wervingsbranche vond ik de samenwerking transparant en de mate van contact precies goed."
"Ook heeft gebleken dat deze manier van werven goedkoper en effectiever is geweest dan bij veel traditionele bureaus waar wij mee hebben gewerkt."
“Niet alleen zoveel mogelijk cv’s aanleveren, maar meedenken en adviseren. Dat is de kracht van jouw.NETvacature. Het heeft ons twee goede nieuwe collega’s opgeleverd”
"We hadden een lastige vacature, die we met behulp van jullie hebben ingevuld. De door jullie voorgestelde kandidaten waren goed, daardoor hebben we de uiteindelijke match kunnen maken."
"De 'all-in' samenwerking van 6 maanden heeft ons 3 nieuwe medewerkers gebracht en daarmee heb je de verwachting ruim waargemaakt."
"Via JouwDOTNETvacature hebben wij een fantastische collega gevonden, waar we heel blij mee zijn."
"Naast duidelijke communicatie en de juiste profielen, is er ook nog begeleiding tijdens het onderhandelingsproces. Deze drie factoren hebben geleid tot een succesvolle aanname."
"Het concept van het door ons gekozen All-in pakket sloot uitstekend aan bij onze wensen en het concept spreekt ons veel meer aan dan het door de vele recruiters gehanteerde standaard verhaaltje."
"Buiten het feit dat de kosten vele malen lager zijn dan bij traditionele recruiters, is de persoonlijke aandacht een groot pluspunt."
"Jullie hebben je niet alleen creatief getoond, maar ook professioneel. De grote toewijding en punctualiteit waren heel plezierig."
"Een bureau dat ons kent, weet wat we willen en door het aanleveren van passende kandidaten een goede bijdrage geeft aan onze groeidoelstelling."
"In een markt waarin het moeilijk is om hoogwaardige specialisten te vinden die passen bij de vacatures die wij hebben uitstaan, ben ik onder de indruk van het positieve resultaat van deze samenwerking."
Vooral het persoonlijke contact en de adviezen hebben het wervingstraject op een doeltreffende wijze tot een succes gemaakt. Dit in combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een proactief resource team én het transparante karakter van JouwDotNetVacature.nl is voor ons de ideale oplossing.
"De snelheid van handelen is groot, transparantie en het vertrouwen is er."
"Nu is de Goudse natuurlijk een heel erg leuk bedrijf om bij te werken, maar het inschakelen van JouwDotNetVacature.nl voor het vinden van deze specifieke expertise is een schot in de roos gebleken. Complimenten!"

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: