Home >
Senior .NET vacatures

Senior .NET vacatures op JouwDotNET

Een ruim overzicht aan Senior .NET vacatures vind je op jouwDotNETvacature.nl. Als .NET specialist vind je hier alleen vacatures bij eindgebruikers en consultancy's. Werving en selectiebureau's zijn niet toegestaan en dus is het aanbod aan Senior .NET vacatures transparant.

Senior .NET vacatures Amsterdam, Senior .NET vacatures Utrecht, Senior .NET vacatures Den Bosch, Senior .NET vacatures Eindhoven, Senior .NET vacatures Rotterdam, Senior .NET vacatures Den Haag, Senior .NET vacatures Noord-Brabant, Senior .NET vacatures Noord-Holland, Senior .NET vacatures Zuid-Holland, Senior .NET vacatures Limburg, Senior .NET vacatures Zeeland, Senior .NET vacaturesFlevoland, Senior .NET vacatures Groningen, Senior .NET vacatures Overijssel
 

Recente Senior .NET vacatures

 • Inhouse .NET ontwikkelaar bij Paralax - Paralax MAARSEN
  Inhouse .NET ontwikkelaar bij Paralax In de functie als technical lead ben je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Hiernaast verbeter en onderhoud je de bestaande software. Naast al het ontwikkelwerk is het belangrijk dat je meedenkt aan nieuwe wensen van klanten (intern/extern) of nieuwe mogelijke ontwikkelingen. Ook staan we altijd open voor eigen inbreng. Je werkt samen met teamleden en multidisciplinaire teams binnen de ontwikkelstraat op projectmatige wijze.
 • C#, ASP.NET, jQuery Ontwikkelaar bij CubicEyes in Maarssen - CubicEyes MAARSSEN
  C#, ASP.NET, jQuery Ontwikkelaar bij CubicEyes in Maarssen CubicEyes is een SaaS ontwikkelaar die actief is in de vastgoedsector. Als developer bij CubicEyes ben je vooral verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze eigen producten: oa. EyeMove, het iDD (KlantDossier) en SmartTabs.
 • Azure Cloud Developer - NxtConsult ROTTERDAM
  NxtConsult Nxt Consult biedt uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Als consultant heb jij zelf inspraak in de opdrachten en daarmee de reistijd, duur en locatie. Dankzij hun aantrekkelijke bonus constructie is het netto salaris in vele gevallen vergelijkbaar met het bruto salaris in een vastloonconstructie.
 • Senior C#.NET Developer bij Marketgraph - Marketgraph BV AMERSFOORT
  Senior C#.NET Developer bij Marketgraph Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van onze realtime 3D graphics engine en bijbehorende user interface en aansturing. Daarnaast werk je mee aan projecten voor klanten waarbij televisie en entertainment shows worden gebouwd en aangestuurd. Je werk zal dus door een miljoenenpubliek worden bekeken!
 • Senior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti Nederland B.V. AMSTERDAM ZUID OOST
  Senior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • C# .NET Developer - NxtConsult ROTTERDAM
  NxtConsult Nxt Consult biedt uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Als consultant heb jij zelf inspraak in de opdrachten en daarmee de reistijd, duur en locatie. Dankzij hun aantrekkelijke bonus constructie is het netto salaris in vele gevallen vergelijkbaar met het bruto salaris in een vastloonconstructie.
 • Senior .NET Developer bij CE FinTech B.V. - CE FinTech BV ROTTERDAM
  Senior .NET Developer bij CE FinTech B.V.

  Droom jij in .NET en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij CE FinTech B.V. krijg je de kans om de meest innovatieve software te ontwikkelen, op basis van state-of-the-art architectuur! Ben je naast een echte Senior .NET-topper ook nog eens klantgericht en leergierig? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

 • Junior/Medior/Senior C#.NET Engineer met affiniteit voor C++ - Marketgraph BV AMERSFOORT
  Junior/Medior/Senior C#.NET Engineer met affiniteit voor C++ Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van onze realtime 3D graphics engine en bijbehorende user interface en aansturing. Daarnaast werk je mee aan projecten voor klanten waarbij televisie en entertainment shows worden gebouwd en aangestuurd. Je werk zal dus door een miljoenenpubliek worden bekeken!
 • Medior .NET Developer voor 32, 36 of 40 uur per week | .NET Core, C#, AngularJS, Entity - Rovict SOEST
  Medior .NET Developer voor 32, 36 of 40 uur per week | .NET Core, C#, AngularJS, Entity

  Ben je geïnteresseerd in technologie en onderwijs? Wil je graag software ontwikkelen voor onderwijsinstellingen én houd je ervan om dit gezamenlijk met je collega’s op te pakken? Dan ben jij de ontwikkelaar die wij zoeken.

  Om de professionalisering van de organisatie verder vorm te geven willen wij in contact komen met kandidaten (m/v) voor de functie van .NET Developer

 • .Net Architect bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti Nederland B.V. AMSTERDAM ZUID OOST
  .Net Architect bij Sogeti in Amsterdam

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons