Home >
.NET vacatures Rotterdam

.NET vacatures Rotterdam op JouwDotNET

Een ruim overzicht aan .NET vacatures in Rotterdam vind je op jouwDotNETvacature.nl. Als .NET specialist vind je hier alleen vacatures bij eindgebruikers en consultancy's in Rotterdam en regio. Werving en selectiebureau's zijn niet toegestaan en dus is het aanbod aan .NET vacatures transparant.

Op jouwdotnetvacature.nl staat een breed scala aan vacatures, van full service internetbureau's tot aan kleine ondernemingen met in inhouse vacatures.
 

Recente .NET vacatures Rotterdam

 • .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Lead C#, ASP.NET MVC bij Paralax - Paralax MAARSEN
  Lead C#, ASP.NET MVC bij Paralax

  In de functie als technical lead ben je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Hiernaast verbeter en onderhoud je de bestaande software. Naast al het ontwikkelwerk is het belangrijk dat je meedenkt aan nieuwe wensen van klanten (intern/extern) of nieuwe mogelijke ontwikkelingen. Ook staan we altijd open voor eigen inbreng. Je werkt samen met teamleden en multidisciplinaire teams binnen de ontwikkelstraat op projectmatige wijze.

 • Principal .NET Developer | Werken met de nieuwste technieken? - Infent NIEUWEGEIN
  Principal .NET Developer | Werken met de nieuwste technieken? Als enthousiaste .NET-developer werk je mee aan de uitbreiding van ons Infenture Innovation Platform. Het werk is zeer divers, waarbij je zelfstandig of in teamverband werkt, op interne projecten. Infent is een innovatief bedrijf waarbij gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Je vindt het leuk om je hierin te verdiepen en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast vind je het leuk om in het Infent .NET-team mee te denken over verbeteringen.
 • Senior softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Full Stack .NET Developer - Mplus ALPHEN AAN DEN RIJN
  Full Stack .NET Developer Wij hebben een uitgesproken doe-mentaliteit! Doe je met ons mee?! Als Full stack .NET Developer binnen Mplus bouw, bedenk en ontwikkel je webshops, applicaties en platvormen voor onze klanten. heb jij een passie voor het ontwikkelen in de nieuwste technieken en vind jij het leuk om aan diverse projecten te werken, dan hebben wij jouw hulp nodig!
 • SOFTWARE ENGINEER C# - Q-Free BEILEN
  Q-Free

  Intrada Synergy Server is een schaalbaar, gedistribueerd en fouttolerant systeem dat hoge volumes aan transacties verwerkt ten einde voertuigen en kentekens te indentificeren. Het product maakt gebruik van het .NET framework en is geïmplementeerd in C#.

 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Docent ICT - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool Als ICT-professional kijkt u ernaar uit om uw kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Studenten van de opleiding Informatica raken geboeid door uw lessen. En doen graag een beroep op uw begeleiding en advies bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. Voor u geen probleem, want de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U loopt warm voor duurzaamheid. En uw hart gaat sneller kloppen van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Want op basis van nieuwe technologieën ontwikkelt u uw onderwijsmateriaal. Zo houdt u het onderwijs up-to-date. Dat u daarom ook intensief contacten onderhoudt met bedrijven en externe deskundigen vindt u vanzelfsprekend.
 • Ervaren C# .NET Developer bij MWM2 - MWM2 AMSTERDAM
  Ervaren C# .NET Developer bij MWM2 Als Webdeveloper C# in ons Development Team ben je als allround full stack developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van zowel front-end, back-end & database werkzaamheden van onze superieure researchtechnologie met een hoge data driven performance.
 • .NET Developer - Centerone ZEIST
  .NET Developer

  We are looking for an experienced web application developer with project experience.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons