Home >
.NET vacatures Limburg

Recente .NET vacatures Limburg

 • Software Engineer .NET bij 3WT - 3WT ICT Solutions NIEUW VENNEP
  Software Engineer .NET bij 3WT Voor nieuwe ontwikkelingen aan onze Nevolution© software zijn we op zoek naar een Microsoft .NET ontwikkelaar. Als Software Engineer bij 3WT zal je voornamelijk werken aan onze administratieve en logistieke software Nevolution© 2.0, de bijbehorende webshop en onze mobiele verkoop app Nevolution© Touch. Het onderhouden en uitbreiden van deze software en de documentatie behoort tot je voornaamste werkzaamheden.
 • Custom Solutions Software Engineer bij Advisie - Advisie EEMNES
  Advisie

  Ben je op zoek naar een interessante baan in een dynamische en uitdagende sector? Krijg je energie van intensief klantcontact en het ondersteunen van implementatieprocessen? Kom het Advisie team versterken en haal alles uit je technische en communicatieve talenten!

 • Medior .NET software ontwikkelaar in Woerden - eVerbinding WOERDEN
  Medior .NET software ontwikkelaar in Woerden

  Ben jij toe aan je volgende uitdaging, werk je graag met de nieuwste technieken en wil je graag verder groeien in je technische skills, kom dan samenwerken in ons team en help de wereld van e-facturatie verder te innoveren. Je gaat samenwerken met 2 senior developers die je graag helpen om je verder te ontwikkelen.

 • Senior C#.NET Developer bij Marketgraph - Marketgraph BV AMERSFOORT
  Senior C#.NET Developer bij Marketgraph Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van onze realtime 3D graphics engine en bijbehorende user interface en aansturing. Daarnaast werk je mee aan projecten voor klanten waarbij televisie en entertainment shows worden gebouwd en aangestuurd. Je werk zal dus door een miljoenenpubliek worden bekeken!
 • Senior Developer Connecting Solutions - Advisie BREDA
  Advisie We hebben een mooie uitdaging voor jou als Software Engineer om je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je carrière!
 • .NET Developer bij Advisie | o.a. Auto + Bonusregeling - Advisie EEMNES
  Advisie

  We hebben een enorme kans voor jou als Software Developer om je de boost te geven die je nodig hebt!

 • Junior Software Engineer - Ecare ENSCHEDE
  Ecare Bij Ecare zijn we onder de collega’s altijd op zoek naar de juiste balans tussen talenten en mensen met de nodige ervaring. Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen, en ben jij ook leergierig, klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Het zou namelijk geweldig zijn als jij samen met onze collega’s in het ontwikkelteam verder bouwt aan innovatieve softwareoplossingen.
 • .NET / C# web developer bij Adecs Airinfra - Adecs-airinfra 'S-GRAVENHAGE
  Adecs-airinfra Als .NET ontwikkelaar bij Adecs Airinfra werk je samen met je collega’s aan uitbreidingen en verbetering van bestaande producten voor regionale luchthavens in binnen- en buitenland. Het betreft hier de ontwikkeling van informatie, visualisatie, tracking en registratiesystemen. Voor de bestaande software bedenk je in overleg met de opdrachtgever nieuwe functionaliteiten die je vervolgens ook uitvoert. Voor de nieuw te ontwikkelen programmatuur voor luchthavens wordt met Agile gewerkt.
 • Senior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Medior / Senior .NET Developer C#.NET, ASP.NET MVC, Azure - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons