Home >
.NET vacatures Friesland

Recente .NET vacatures Friesland

 • Business Consultant ERP bij Ridder Data Systems - RidderDataSystems HARDERWIJK
  RidderDataSystems Weet jij alles van ERP implementaties en wil je graag deze kennis perfectioneren? Bij ons krijg je de kans om te werken aan complexe implementaties waarbij je veel vrijheid kunt verwachten. Kom het team van Ridder versterken en krijg volop ruimte om jezelf te ontwikkelen!
 • Senior C# Developer - Rensa DOETINCHEM
  Senior C# Developer Ben jij een doorgewinterde .NET-specialist en wil je je expertise graag toepassen bij het vormgeven van complexe integratieprocessen? De kans krijgen om te werken met de nieuwste en meest geavanceerde tools en technieken? Kom ons team versterken en draag bij aan uitdagende en veelzijdige projecten!
 • .NET Developer | Veel diversiteit in de werkzaamheden in een sociale omgeving - De Haan ALMERE
  .NET Developer | Veel diversiteit in de werkzaamheden in een sociale omgeving De Haan IT Nederland B.V. groeit sterk, maar wil ook voorop blijven lopen. In de functie draag je bij aan verdere ontwikkeling van onze producten en de oplossing van maatwerkproducten voor onze klanten.
 • .NET Developer voor 32, 36 of 40 uur per week | .NET Core, C#, AngularJS, Entity - Rovict SOEST
  .NET Developer voor 32, 36 of 40 uur per week | .NET Core, C#, AngularJS, Entity

  Ben je geïnteresseerd in technologie en onderwijs? Wil je graag software ontwikkelen voor onderwijsinstellingen én houd je ervan om dit gezamenlijk met je collega’s op te pakken? Dan ben jij de ontwikkelaar die wij zoeken.

  Om de professionalisering van de organisatie verder vorm te geven willen wij in contact komen met kandidaten (m/v) voor de functie van .NET Developer

 • .NET SOFTWARE DEVELOPER /SOFTWARE ENGINEER - Minescape AMERSFOORT
  .NET SOFTWARE DEVELOPER /SOFTWARE ENGINEER Als .NET software developer, software engineer, software ontwikkelaar of asp.net ontwikkelaar bij CIG in Amersfoort, werk je de hele dag aan innovatieve en uitdagende projecten. Je vertaalt functionele eisen van klanten zoals Manpower, LeasePlan of VGZ naar gebruiksvriendelijke oplossingen. En je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om producten verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Dat doe je samen met collega’s van verschillende teams zoals creatie, front-end, back-end en online marketing.
 • Backend Software Developer bij BWaste International BV in Eefde - BWaste International BV EEFDE
  BWaste International BV Klaar voor een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf? Heb je talent voor het ontwikkelen van software en wil je dit talent graag verder ontwikkelen? BWaste biedt jou de mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen en de toekomst van het bedrijf vorm te geven.
 • Full Stack .NET Developer - Mplus ALPHEN AAN DEN RIJN
  Full Stack .NET Developer Wij hebben een uitgesproken doe-mentaliteit! Doe je met ons mee?! Als Full stack .NET Developer binnen Mplus bouw, bedenk en ontwikkel je webshops, applicaties en platvormen voor onze klanten. heb jij een passie voor het ontwikkelen in de nieuwste technieken en vind jij het leuk om aan diverse projecten te werken, dan hebben wij jouw hulp nodig!
 • Mendix developer - De Goudse GOUDA
  De Goudse Je gaat werken bij een van de Mendix-teams van de Goudse ICT. Het team werkt volgens Agile/Scrum en is verantwoordelijk voor zowel de (door)ontwikkeling van applicaties als het beheer van de bestaande applicaties (DevOps). Mendix wordt ingezet voor het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Daarbij worden proces ondersteunende applicaties gemaakt voor de eigen interne medewerkers en (web) applicaties voor de buitenwereld : werkgevers, werknemers, adviseurs, volmachten en consumenten.
 • Senior Sitecore .NET Developer bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om specialist te worden op het gebied van Sitecore?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Wij zijn op zoek naar een startende C# Developer in Woerden - eVerbinding WOERDEN
  Wij zijn op zoek naar een startende C# Developer in Woerden Ben jij een beginnende developer en ben je gewoon heel goed in wat je doet en wil je graag meer leren, kom dan samenwerken in ons team en help de wereld van eFacturatie verder te innoveren. Je wordt begeleid door 2 senior developers. Dit is voor jou écht een unieke kans om veel te leren.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons